Czy możecie mi podpowiedzieć, w jaki sposób wrócić do trybu wyboru auto?
Na razie nie ustawiałem żadnych agregacji bo mam dobre prędkości i nie chciał bym tego popsuć, nie wiedząc jak wrócić do trybu wyboru auto.
dzejk pisze:Może to być tzw. false positive lub autor czegoś nie dopilnował.
Wg virus total wersja 1.2 ma 7/62 https://www.virustotal.com/pl/file/23c2 ... 525775668/
Aplikacja nie jest mojego autorstwa i nie zmieniła się od samego początku, gdyż nie mam oryginalnego kodu źródłowego. Dekompilacja przyniosła kiepski efekt więc jej nie wykorzystywałem, tylko działam od początku na oryginale. Aplikacja jest przetłumaczona z arabskiego poprzez zmiany w gotowych skompilowanych plikach (edycja bajtkodu).
Wszelkie zmiany funkcjonalności odbywają się wyłącznie w warstwie javascript, który odpowiada za komunikację z routerem i wyświetlaną treść. Można sobie przeczytać te pliki po rozpakowaniu apki. Tak więc kolejna wersja jest tak bezpieczna jak ta pierwsza.
Ostatnio zmieniony 2018-05-14, 15:08 przez anty, łącznie zmieniany 1 raz.
Na razie nie ustawiałem żadnych agregacji bo mam dobre prędkości i nie chciał bym tego popsuć, nie wiedząc jak wrócić do trybu wyboru auto.
Jesteś w trybie auto . Przeczytaj napis kolo wskaźnika sygnału. Górne przyciski kolego,czytaj ze zrozumieniem.
Jesteś w trybie auto . Przeczytaj napis kolo wskaźnika sygnału. Górne przyciski kolego,czytaj ze zrozumieniem.
Rozumiem, że jestem w auto. Chodzi mi o to, że jeżeli teraz zacznę wybierać i agregować pasma, ja później wrócić do trybu auto? Pewnie proste, ale wolę dopytać.
Ja mam problem z aplikacją, żeby mnie poprawnie zalogowało muszę kliknąć 3 kreski i potem logowanie i potem anuluj i jestem zalogowany. Po wejściu w aplikację mam błąd jeśli tego nie zrobię.
Gamesiarz pisze:Ja mam problem z aplikacją, żeby mnie poprawnie zalogowało muszę kliknąć 3 kreski i potem logowanie i potem anuluj i jestem zalogowany. Po wejściu w aplikację mam błąd jeśli tego nie zrobię.
To nie żaden błąd tylko ułatwienie. Normalnie za każdym razem trzeba wpisywać hasło z palca żeby się do routera zalogować.
AOne pisze:Po reinstalacji mam niby stan "połączone", ale nic nie mogę zrobić.
"Przekroczno max. prób logownia, spróbuj ponownie za 2 minuty".
Logowanie Błąd
Złe hasło
Oczywiście tym samym hasłem loguję się na przeglądarce, nie rozumiem...
login domyślny : admin
twoje hasło
adres ip w postaci http://192.168.8.1/ - ten jest domyślny, chyba że zmieniono wówczas podaj własny
Mam ten sam router i czasem mi tez nie chce zalogować za pierwszym razem bo coś się przyblokuje. Spróbuj podać inne (błędne) hasło , lub zmień ip (na błędny). Spróbuj jednorazowo zalogować na błędnych danych. Po tym podaj ponownie tym razem poprawnie. Powinno pomóc.
Ja zauważyłem że jak jesteś zalogowany do routera na jakimkolwiek innym urządzeniu albo w logowałeś się na telefonie wcześniej i jest to w pamięci "ostatnich aplikacji" to wyskakuje błąd. Musisz być zalogowany tylko na jednym urządzeniu
Pytanie za 1000000 punktów. Mam skrypt odpalony, co prawda na chrome ale mniejsza widać go, natomiast żadne kliknięcia w różne pasma nie dają efektów, nic się nie dzieje. Na filmiku z aplikacji HManager na androida widziałem nawet że jest podany tak jakby status aktualny w którym jest napisane na jakim paśmie jesteśmy aktualnie więc zmianę widać od razu. Natomiast u mnie nic, próbowałem też na mozilli zrobić bo to pod nią był skrypt robiony ale na firefoxie z kolei wgl menu skryptu się nie pojawia... HALP!
Przejrzałem strony wszystkie ale nie znalazłem czy ta apka na telefon działa na routerze 525 z t mobile z softem od t mobile. I czy można te rzeczy także na nim robić czy wybory pasm agregacji czy muszę zmienić soft aby ta aplikacja działała.
Polecam wszystkim tak i u mnie zawsze działa. Wchodzimy w aplikację na świeżo, jeśli była otwarta to ją zamykamy, klikamy zaloguj, a potem od razu anuluj. Działa tylko jeśli mamy włączone WiFi i jesteśmy połączeni z tą siecią co router na który się logujemy. Sam się kiedyś przyłapałem na tym że byłem na innym wifi.
Jak w tej aplikacji powrócić do automatycznego wyboru pasm przez router? Np zaznaczam 800+1800 i później jak chce wrócić na auto to odznaczam te 2 pasma i daję wykonaj?