Stoje przed trudnym wyborem, tzn. chce zmienic siec, ale nie wiem na jaka

Moderator: Moderatorzy
Eeeee.... To po co mieć telefon który traci zasięg?aqula_90 pisze:Z zasiegiem jest torche kiepsko, ale wydaje mi sie, zebym przebolala fakt braku zasiegu.
Zastanów się która sieć daje Ci najlepsze dla Ciebie telefony za najkorzystniejszą dla Ciebie cenę, która ma najmniejsze ceny rozmów, jaki abonament, do jakich sieci będziesz najczęściej dzwonić. Bo nie da się dobrać Tobie odpowiednio nie znając Twoich upodobań, możliwości itd...A jaka siec byscie mi poradzili??
W tej której masz dobry zasięg.Zawsze można sobie dobrać usługi i taryfy dla swoich potrzeb.aqula_90 pisze:A jaka siec byscie mi poradzili??
To, że Tobie się udało zmieścić w 20zł/mies to nie znaczy, że jest to cecha prepaidówJarek no.1 pisze:W telefonach na kartę są korzystne pakiety, tanie numery itd itp co powoduje że spokojnie można się zmieścić w 20zł/mies. W abonamencie to mi się nie udało.
Dokładnie tak. Poza tym jak już zauważyliście wszystko zależy od tego ile kto rozmawia i do jakiej sieci - czyli czy do swojej czy do obcych. To wszystko powoduje, że dla jednych optymalny wybór to pre-paid, dla innych abonament.NewWalk pisze:Nie ma jedynej dobrej taryfy.
Dlatego ja zawsze wybieram ofertę uniwersalną czyli jednakowe połączenia (koszt) do wszystkich sieci.BliSki pisze:Bo co z tego, że będziemy mieli super abonament, jeżeli będzie on korzystny tylko w rozmowach sieciowych...
DokładnieBliSki pisze:Każdy musi to indywidualnie rozpatrzeć, bo jednemu będzie tak lepiej a innemu inaczej.