Operator Plus 60+LTE "bez końca "
Moderator: Moderatorzy
-
- Stały użytkownik forum
Operator Plus 60+LTE "bez końca "
Witam
Z uwagi na fakt że kończy mi się umowa na 2x abonament + Internet mobilny w dniu dzisiejszym doberbarlem telefon od konsultanta sieci Plus. Owy konsultant przedstawił mi następują ofertę:
- 2x abonament SMS, rozmowy na komórki i stacjonarne oraz MMS bez ograniczeń + 24 GB Internetu dzielonego na 2 karty SIM koszt 75 zł miesięcznie
- Internet Lte bez końca 60 GB z tego co pani mówiła w co mi się nie chce wierzyć po wyczerpaniu tych 60 GB będąc w zasięgu LTE prędkość nie zwalnia i mogę korzystać dowoli bez żadnych ograniczeń jedyny warunek to muszę być w zasięgu LTE + modem D-Link DWR-921C3 LTE koszt usługi wraz z modelem 48 zł. (40 zł Internet +8 zł raty za modem przez 24 miesiące)
Może przedstawię jakie mam w chwili obecnej warunki
Jeśli chodzi o telefony wiadomo rozmowy itd bez limitu oraz po 15 GB za każdą z kart. Jeśli chodzi o Internet to posiada 110 GB koszt to 35 zł miesięcznie.
Chciałem zapytać czy jest sens zmieniać bo nie wierzę że jest coś takiego jak LTE bez końca a może się mylę?
Z uwagi na fakt że kończy mi się umowa na 2x abonament + Internet mobilny w dniu dzisiejszym doberbarlem telefon od konsultanta sieci Plus. Owy konsultant przedstawił mi następują ofertę:
- 2x abonament SMS, rozmowy na komórki i stacjonarne oraz MMS bez ograniczeń + 24 GB Internetu dzielonego na 2 karty SIM koszt 75 zł miesięcznie
- Internet Lte bez końca 60 GB z tego co pani mówiła w co mi się nie chce wierzyć po wyczerpaniu tych 60 GB będąc w zasięgu LTE prędkość nie zwalnia i mogę korzystać dowoli bez żadnych ograniczeń jedyny warunek to muszę być w zasięgu LTE + modem D-Link DWR-921C3 LTE koszt usługi wraz z modelem 48 zł. (40 zł Internet +8 zł raty za modem przez 24 miesiące)
Może przedstawię jakie mam w chwili obecnej warunki
Jeśli chodzi o telefony wiadomo rozmowy itd bez limitu oraz po 15 GB za każdą z kart. Jeśli chodzi o Internet to posiada 110 GB koszt to 35 zł miesięcznie.
Chciałem zapytać czy jest sens zmieniać bo nie wierzę że jest coś takiego jak LTE bez końca a może się mylę?
- onken
- ** Moderator **
Re: Operator Plus 60+LTE "bez końca "
Myślisz się 

Wypożyczę kartę no limit - Nielimitowany internet w T-Mobile / Orange oraz Play
Cena - 60 zł za m-c
Play - 70 zł za m-c
Kontakt na PW
-
- Stały użytkownik forum
Myślisz, że się mylę?onken pisze:Myślisz się

-
- Guru bezprzewodowy
Wyślij Panią konsultantkę na drzewo, robi z Ciebie niezłego ...ę . Wracając do meritum, 75zł za dwa numery telefoniczne i 24GB to standardowa, słaba oferta , taka sama jest dla ludzi z ulicy( abonament 50 zł na 24 m-ce ale 6 m-cy za free co daje 37,50 zł/m-c). Internet , w nowym SmartDom masz tylko 10 zł zniżki czyli płacisz 40 zł zamiast 50 zł( nowi ludzie dostają jeszcze 6 m-cy za darmo i maja to za 30 zł na m-c). Oczywiście kłamie co do LTE. Po 60GB dostaniesz pierwszy lejek w ramach FUP. Potem wykorzystasz około 100GB i zaczną się dalsze cięcia prędkości aż do 0,5Mb/s przy około 200GB. A na koniec chce cię uraczyć g.. DWR-921 którego nikt nie chce. Wnioski wyciągnij sam.
-
- Stały użytkownik forum
Byłem tego samego zdania ale potrzebowała potwierdzenia, to co napisałeś wystarczy do podjęcia odpowiedniej decyzji. DZIEKI za pomoc.matek451 pisze:Wyślij Panią konsultantkę na drzewo, robi z Ciebie niezłego ...ę . Wracając do meritum, 75zł za dwa numery telefoniczne i 24GB to standardowa, słaba oferta , taka sama jest dla ludzi z ulicy( abonament 50 zł na 24 m-ce ale 6 m-cy za free co daje 37,50 zł/m-c). Internet , w nowym SmartDom masz tylko 10 zł zniżki czyli płacisz 40 zł zamiast 50 zł( nowi ludzie dostają jeszcze 6 m-cy za darmo i maja to za 30 zł na m-c). Oczywiście kłamie co do LTE. Po 60GB dostaniesz pierwszy lejek w ramach FUP. Potem wykorzystasz około 100GB i zaczną się dalsze cięcia prędkości aż do 0,5Mb/s przy około 200GB. A na koniec chce cię uraczyć g.. DWR-921 którego nikt nie chce. Wnioski wyciągnij sam.
-
- Stały użytkownik forum
Witam
Plus się popisał i w dniu wczorajszym założyli mi lejek po przekroczeniu 110 GB czym zmusili mnie do rozwiązania z nimi umowy. Z uwagi na miejsce zamieszkania skazany jestem na LTE i zastanawiam się na umową z T-Mobile wobec czego nasuwa się pytanie czy aby to dobry wybór, ktoś może podpowiedzieć czy jest sens pchać się w to ? Moja lokalizacja 52°05'56.1"N 20°57'31.5"E.
Plus się popisał i w dniu wczorajszym założyli mi lejek po przekroczeniu 110 GB czym zmusili mnie do rozwiązania z nimi umowy. Z uwagi na miejsce zamieszkania skazany jestem na LTE i zastanawiam się na umową z T-Mobile wobec czego nasuwa się pytanie czy aby to dobry wybór, ktoś może podpowiedzieć czy jest sens pchać się w to ? Moja lokalizacja 52°05'56.1"N 20°57'31.5"E.