Witam. Mam ten router i chciałbym podłączyć go do - Ethernet and Antenna Charging Cradle. Stacja dedykowana jest droga, ale w necie jest do kupienia poprzedni model, podobno model na Stany. Model 78XS. Tu do niej link:
https://www.netgear.com/service-provide ... -techspecs
Chciałbym dowiedzieć się czy chodzi ona z 810s, czy może ktoś ją miał. Na portalach jest też wymienione w specyfikacji że 810s też obsługuje. W pomocy technicznej netgara na 100% nie wiedzą i mówią, że lepiej nie ryzykować.W specyfikacji jest opis że częstotliwość obsługiwana tylko do 2100 , a w dedykowanej do 2600. I co naprawdę w niej jest - czy tylko konektory czy coś więcej.
Drugie pytanie - czy jest możliwość podglądu na jakich częstotliwościach pracuje w agregacji. U mnie jest na panelu Lte+ a w danych połączenia przez przeglądarkę podaje tylko jedno pasmo B7. Czy jest program do wyboru częstotliwości Lte ?
Netgear AC810s i stacja ... charging Cradle
Moderator: Moderatorzy
-
- Początkujący użytkownik forum
-
- *Mistrz bezprzewodowy*
Re: Netgear AC810s i stacja ... charging Cradle
Model 78XS nie obsluguje AC810c click.
Nie pomagam na PW.
-
Dzięki. Też to widziałem. Tylko myślę że może tamten sprzęt i strona były wcześniej niż Netgear 810s i dlatego go może nie ma. Taka nadzieja 

-
Chyba problem ze stacją rozwiązałem. Netgear AC810s ma złącze mikro B - USB 3.0, a ta stacja od poprzednich modeli mikro B USB1.0-2.0 Znalazłem trochę zdjęć tamtych routerów i manual.
-
- *Mistrz bezprzewodowy*
Nowy sprzet to zazwyczaj nowszy protokol. Dlatego ta stacja nie ma wpisanej obslugi nowszych modeli, bo nie byla pod nie robiona.answi pisze:Tylko myślę że może tamten sprzęt i strona były wcześniej niż Netgear 810s i dlatego go może nie ma.
Tak jak pisales, sprzed podlacza sie przez USB wiec ryzyko nie pelnego wsparcia jest duze.
Nie pomagam na PW.