Dzień dobry, jest to router mobilny od T-Mobile, nazwa i model podana w tytule tematu, system Windows 10 x64. Problem nr 1: oprogramowanie MobileWiFi z routera zainstalowałem, gdy próbuję uruchomić tę aplikację, mam następujący komunikat z błędem Explorer.EXE - Nie można odnaleźć aplikacji(reinstalacja nie pomaga). Problem nr 2: System operacyjny wykrywa wifi po włączeniu routera, gdy przechodzę do wpisania hasła fabrycznego, router przez około 10 sekund próbuje się połączyć a finalnie to się nie udaje, błąd - Nie można połączyć się z siecią, w instrukcji obsługi tego routera jest napisane, że muszę wyłączyć weryfikację kodu PIN i potrzebuję do tego oprogramowania Huawei HiLink APP, niestety jest to oprogramowanie na Androida, aplikacja ta wymaga wersji Androida w 4.0 lub nowszej, a Ja mam starego Samsunga z oprogramowaniem bodajże 2.3. Pobrałem emulator Bluestacks oraz oprogramowanie Hilink, nie wykrywa on żadnej sieci ani nie chce ręcznie zapisać

Jest jakiś inny sposób na wyłączenie przymusu wpisywania PIN? Jak to zrobić?

Od 9 godziny dostaję z tym raka

Na razie to tyle, jestem kompletnie rozczarowany i zdenerwowany tą sytuacją, dodatkowo za ten router miała być jednorazowa opłata, jak to Pan z T-Mobile powiedział "parę groszy" a do spłaty jest ponad 360zł w ratach po 15zł(będzie to doliczane do miesięcznej faktury za internet), ładowarkę też mam sobie dokupić, dali router bez ładowarki, tragedia. Jeśli wybrałem złą kategorię to proszę uprzejmie załogę o przeniesienie tematu we właściwe miejsce. Pozdrawiam.