Moderator: Moderatorzy
Teraz może ten program jakoś działa szczególnie w przypadku zakupów od firm kiedyś jednak tak nie było lub działał bardzo słabo.artoist pisze: to nie allegro z programem ochrony kupujących
Hmm, z jednej strony 200zł to nie majątek z drugiej strony nie sprzedają tego osoby anonimowe więc w razie czego też można odzyskać kasę.artoist pisze:na OLX_ie to się kupuje na miejscu face to face i się sprawdza wszystko bo można kupić ale kota w worku
@onken znowu będziesz pomniki stawiał?onken pisze:Jeleń Za 700??
Powodzenia , widzę na Allegro za 666 i nie ma kto kupić....
wacek niestety jak tylko dojechałem do domu to spakowałem NET BOXa, zleciłem wysyłkę i zawiozłem na pocztęwacek22111 pisze:CzarnyElo mógłbyś otworzyc net boxa i zrobić porównanie jak smiga na b2368 a jak nA b715 net
Tylko jest jeden problem. O ile będziesz się kontrolował to może wystarczy to 300 GB na miesiąc. Ta podświadomość, że jest jakiś limit. Jak to kiedyś inżynier sieciowy z Orange powiedział na PLNOG'u - łącze stacjonarne w formie LTE to nieporozumienie. To nie powinno istnieć jako usługa internetu tzw. stacjonarnego. Do tego łącze współdzielone. Zarabiać trzeba na różne sposoby bez względu na wszystko... Na usługach głosowych już nikt nie zarabia. Teraz to tylko dodatek, mimo, że każdy gdzieś dzwoni, itd.CzarnyElo pisze: Jednak uważam, że 80zł/m za 300GB +700zł za NET BOX się opłacało
Niech ten inżynier "Wujcio dobra rada" zdradzi sekret kiedy Orange zacznie podłączać do światłowodu tych klientów, którzy widzą go z okna... Przecież LTE to zwykle nie wybór z miłości tylko z konieczności.Jak to kiedyś inżynier sieciowy z Orange powiedział na PLNOG'u - łącze stacjonarne w formie LTE to nieporozumienie.