Pozd.
Moderator: Moderatorzy
Tak jest napisane na stronie-"użyczenie" / "udostępnienie urządzenia"dzejk pisze:a ten netbox nie jest przypadkiem tylko na użyczenie?
Kod: Zaznacz cały
Urządzenie dostępne jest na czas trwania umowy.
Po jej wygaśnięciu należy je zwrócić do najbliższego punktu sprzedaży.
Jest na własność lub na użyczenie, w Play on line tylko użyczenie.Blazer pisze:Tak jest napisane na stronie-"użyczenie" / "udostępnienie urządzenia"dzejk pisze:a ten netbox nie jest przypadkiem tylko na użyczenie?Nie wiem ile wziąłeś za Netbox'a, ale Play po zakończeniu umowy życzy sobie za niego 1100zł.Kod: Zaznacz cały
Urządzenie dostępne jest na czas trwania umowy. Po jej wygaśnięciu należy je zwrócić do najbliższego punktu sprzedaży.
W punkcie Play była opcja użyczenia netboxa 2.0 oraz na własność za 49 zeta wybrałem własność. Nie jestem idiotą Na transakcjach kupna sprzedaży sprzętu per saldo byłem lekko 100 zł do przodu. B715 kupiłem od abonenta Play nowy /5 dni od paragonu/ z plombą na pudełku.Blazer pisze:Tak jest napisane na stronie-"użyczenie" / "udostępnienie urządzenia"dzejk pisze:a ten netbox nie jest przypadkiem tylko na użyczenie?Nie wiem ile wziąłeś za Netbox'a, ale Play po zakończeniu umowy życzy sobie za niego 1100zł.Kod: Zaznacz cały
Urządzenie dostępne jest na czas trwania umowy. Po jej wygaśnięciu należy je zwrócić do najbliższego punktu sprzedaży.
Jednorazowa opłata 49 zł za sprzęt plus abonament na m-c 80 złBlazer pisze:Te 49zł to na miesiąc?
Płacę 70 zeta miesięcznie /dostałem zniżkę 10 zł za przedłużenie umowy w punkcie Play/ jest opcja kolejnych 100gb za 20 zł oraz kolejnych 100 GB za 25 jeszcze nigdy nie przekroczyłem 300 GB w miesiącu. Jednak najgorszy jest fakt istnienia jakiegoś ograniczenia. Testowałem Tmobile ale u mnie w godzinach szczytu chodził słabiutko.wacek22111 pisze:artoist
Jak wychodzisz z transferem? Ile zużywasz pakietu oglądając filmy, netflix itp. Wystarcza Ci te 300Gb?
Co nie działa przez wifi?djvenom1 pisze:na play pisze, że nie działa przez wi-fi tylko dane komórkowe. Czy jak podłączę telewizor kablem to będzie działać?
Video Non-Stopwacek22111 pisze:Co nie działa przez wifi?djvenom1 pisze:na play pisze, że nie działa przez wi-fi tylko dane komórkowe. Czy jak podłączę telewizor kablem to będzie działać?
Normalnie szokmatek451 pisze:Zobacz https://forumplay.pl/showthread.php/532 ... -aktywacji
Źródło: https://www.play.pl/uslugi/wideo-non-stop/Dla Klientów ofert internetowych:
- 20 zł, jeśli aktywowane w Play24,
- 25 zł, w pozostałych kanałach.