firmware merlin u 630/ po nieudanym wgraniu softu ???
Moderator: Moderatorzy
-
- Użytkownik forum
firmware merlin u 630/ po nieudanym wgraniu softu ???
witam posiadam merlina u630 potrzeba mi firmware poniwaz soft został zle wrany i wyskoczyl bład czy da sie z cos z tym jeszcze zrobic?? diody migaja na przemian potem znikają ?? wielkie dzieki za kazda informacje pozdrawiam
- Jaco
- Mistrz bezprzewodowy - moderator
Re: firmware merlin u 630/ po nieudanym wgraniu softu ???

-
- Użytkownik forum
a mógł bym prosić aby ktoś mi ten temacik znalazł albo podpowiedział gdzie to szukać i jak to naprawić bo jestem uziemiony mam tylko awaryjny modem gprs i strony ledwo chodzą ..jeśli ktoś by mógł mi pomoc ...pozdrawiam i dzięki z góry
- wikara
- Specjalista bezprzewodowy-senior
- Jaco
To było chyba tu: http://www.bez-kabli.pl/viewtopic.php?p=56956#56956 Faktem jest że z innym modelem modemu ale być może będzie działać i u ciebie.coolio pisze:a mógł bym prosić aby ktoś mi ten temacik
-
- Użytkownik forum
probowalem wgrac nowwgo softa nic niepomaga , pisze ze szuka modemu lampa miga nagle zapala sie na rózowo i program wyswietla ze failed co mozna z tym jeszcze zrobic ?? ;(
- Jaco
A próbowałeś tak w poście który podałem?
-
- Użytkownik forum
witam jeszcze raz dalej mam problem z tym modem, modem przez system jest wykrywany poprawnie , jedynie po paru chwilach lampki migają na przemian i za chwile zapalają sie niebieska i czerwona i świeca razem program mobilink nie wykrywa modemu , firmware nie chce sie wgrać dalej występuje błąd co radzicie ? czy da sie coś z tym zrobić ??
- de_stroy
- Stały użytkownik forum
Hmm... To wygląda na uszkodzoną kość podczas flashowania... Czy da się coś zrobić? Jeśli jest tak faktycznie, to powiem co się dla przykładu dzieje po takiej nieudanej operacji na routerze:
"user klnie, wkurza się, wysyła na serwis i przysyłają nowy sprzęt" Testowane przeze mnie
Tak więc może być ciężko, aczkolwiek może jeszcze nie wszystko stracone, jeśli to coś innego 
Pozdrawiam bardzo serdecznie
"user klnie, wkurza się, wysyła na serwis i przysyłają nowy sprzęt" Testowane przeze mnie

Pozdrawiam bardzo serdecznie
Komu w drogę, temu notebook...