SE GC75E
Moderator: Moderatorzy
-
- Początkujący użytkownik forum
SE GC75E
Witam.
Poszukuje sterownikow i wireless manager'a do karty GC75E. /na stronie producenta juz tego nie ma, google przeszukalem w zdluz i w szerz (znalazlem tylko sterowniki do karty, ale chyba jest z nimi cos nie tak bo nie moge skonfigurowac polaczenia), a linki z tego forum do sterownikow juz dawno nie dzialaja.
Prosze o pomoc.
Pozdr
Poszukuje sterownikow i wireless manager'a do karty GC75E. /na stronie producenta juz tego nie ma, google przeszukalem w zdluz i w szerz (znalazlem tylko sterowniki do karty, ale chyba jest z nimi cos nie tak bo nie moge skonfigurowac polaczenia), a linki z tego forum do sterownikow juz dawno nie dzialaja.
Prosze o pomoc.
Pozdr
- Jaco
- Mistrz bezprzewodowy - moderator
Re: SE GC75E
A na stronie iPlusa. Zdaje mi się że w samej aplikacji powinny być zawarte sterowniki do ich modemów które oferują z tym oprogramowaniem w sprzedaży.
- wojteks
- *** Administrator ***
mogę wysłać Ci sterowniki, podaj e-mailadmndmn pisze:Poszukuje sterownikow i wireless manager'a do karty GC75E
Nie pomagam na PW!
-
a wireless manager dla orange??Jaco pisze:A na stronie iPlusa. Zdaje mi się że w samej aplikacji powinny być zawarte sterowniki do ich modemów które oferują z tym oprogramowaniem w sprzedaży.
- Jaco
- Mistrz bezprzewodowy - moderator
Tego to już nie pomogę ci znaleźćdmndmn pisze:a wireless manager dla orange??

-
dzieki za wirusawojteks pisze:mogę wysłać Ci sterowniki, podaj e-mailadmndmn pisze:Poszukuje sterownikow i wireless manager'a do karty GC75E
- wojteks
- *** Administrator ***
jakiego??, czy było coś w załaczniku??dmndmn pisze:dzieki za wirusa
Nie pomagam na PW!