Tajemniczy FUP , to były czasy, a jednak są nadalonken pisze:Polsat , plus redukuje nawet do 32 kbps

Moderator: Moderatorzy
Tajemniczy FUP , to były czasy, a jednak są nadalonken pisze:Polsat , plus redukuje nawet do 32 kbps
Też do niedawna byłem zadowolony a od jakiegoś czasu to dno.kraczysko pisze:hej,
jestem posiadaczem internetu bez limitu w tmobile od prawie 2 lat, wszystko do tej pory spoko śmigało, średnia prędkość ~30mbit/s z górką ok 70
w parametrach nic się nie zmieniło, a nawet wydają mi się lepsze, patrząc w network lite cell, ale od 2 tyg prędkość potrafi schodzić do żałosnego 0,6mbit/s. Obciążenie nadajnika nie jest raczej problemem, bo podłączam się z telefonu w orange do niego i spokojnie wyciąga te 10 do 30 mbit w tym samym momenci. Ktoś ma pomysł o co chodzi? Nakładają lejki techniczne, mimo że nie mają prawa, czy jest jakieś lepsze wytłumaczenie?
Powinny być wieksze w nocy, chyba że ssacze też czekają na nocEvs pisze:A możesz powiedzieć coś więcej o prędkościach w nocy? Nie powinny się zwiększać?
Dlaczego nie interweniują? Dlaczego nie rozbudują pojemności? Co tan to PiotrZet?!shevchenko1987 pisze:dali możliwość rozwiązania umowy albo kontynuowania jej za symboliczną 1 zł
Zajmij się lepiej swoim Plusem i jego problemach pojemności, bo tam są dużo większe pomimo o wiele większych zapasów pasma jak i braku oferty internetu bez limitu. Swoją drogą tam gdzie Plus ma zapchaną sieć proponuje takie rozwiązania jak T-M? Jakoś nigdzie o tym na forum nic nie widziałem. Ale czepić się musisz, bo to T-M. Na innym forum wywalają twoje posty niezgodne z tematem to przyszedłeś się tutaj ośmieszać?patryk7588 pisze:Dlaczego nie interweniują? Dlaczego nie rozbudują pojemności? Co tan to PiotrZet?!shevchenko1987 pisze:dali możliwość rozwiązania umowy albo kontynuowania jej za symboliczną 1 zł
Podaj twoją lokalizację zobaczymy co tam masz w swojej okolicy. Napisz email do BOK i zapytaj czy planują jakąś rozbudowę w najbliższym czasie w twojej lokalizacji.shevchenko1987 pisze:Do niedawna było przyjemnie. Standardem były wyniki 40-60 Mbps. Po słynnym już pożarze nastąpiło tąpnięcie, a od miesiąca to już w ogóle kicha. Wieczorem pingi rosły do 1xxx, prędkości oscylowały w granicach 0,5 Mbps że w zasadzie można było sobie przeglądać tylko strony do poczytania, bo o oglądaniu czegokolwiek nie było nawet mowy.
Faktem jest, że mieszkam w małej miejscowości, ale nie zmienia to stanu rzeczy, że potrzeba rozbudowy sieci i to natychmiast.