No chyba, że gdzieś było o tym gadane, a ja nie zauważyłem

Moderator: Moderatorzy
Wszystko jest do rozważenia, czekam na opnie innych użytkowników w końcu forum jest dla Was. Z całą pewnością jeżeli takie coś by powstało, to trzeba byłoby zasłużyć sobie na taką rangę.de_stroy pisze:@BliSki, co myślisz o takiej randze? Byłoby to uhonorowanie ludzi, którzy mają coś do powiedzenia, mają dużo sensownych postów, są stałymi bywalcami, dużo pomagają?
W takim razie proponuję wydzielenie tematu, bo tutaj nie zaglądają wszyscy, a myślę, że nowy temat przyciągnie uwagęBliSki pisze:czekam na opnie innych użytkowników w końcu forum jest dla Was
Dlatego uważam, że osoby do tego grona powinny być wybierane w gronie administracyjno moderatorskim. My doskonale wiemy ile i kto co robi dla forum, myślę, że potrafimy to "wyłapać". Dzięki temu unikniemy tego co opisałeś powyżej.wikara pisze:Druga sprawa jeżeli np ankieta by nie powstała to np jeden zostanie Vipem a drugi będzie się unosił albo pisał na pw do moda że chce on też byc Vipem bo zasłużył
Już kiedyś pisałem, że chciałbym uniknąć aby ta "ranga" czy co to tam będzie nazywała się VIP, no chyba, że tak zechcecie. Mi akurat VIP źle sie kojarzywikara pisze:Następna sprawa ilu by miało być tych VIP'ów 2 czy 3
Jak to jakie. Pisanie na forum dużo i mądrze, pomóc w rozwoju (dotyczy to całego forum jak też FAQ).wikara pisze:Jakie zadanie by czekało VIPA po mianowaniu go, co on by miał spełniać za wymogi czy miał by dalej robić to co robił dotychczas
No mi też kojarzy się ten kolor bardziej z błędem ortograficznym lub wyrazem niecenzuralnym.Jo_gurt pisze:Jak dla mnie czerwony nick to jednak przesadaWygladaloby to tak... no, teges, rozumiecie ;P czerwono
Też jestem takiego zdania. Czyli mówiąc inaczej wiedza i niesiona pomoc (bo sama chęć to za małoJo_gurt pisze:liczy sie wiedza i chec pomocy, prawda?
Ja powiem krótko: sprzeciw Wysoki SądzieJo_gurt pisze:...Takie zaspokojenie potrzeb wyzszego rzedu qg. Maslowa...
Jak już pisałem mi się źle kojarzyDarQ pisze:taki przykładowo VIP nie powinien się tak nazywać, zresztą często się to źle kojarzy
Nie, kolor musi być jeden, bo inaczej będzie choinka i nikt nie będzie wiedziało co chodzi.DarQ pisze:a tym co by go odróżniało od innych userów to jego profil - np. tak żeby mógł ustawić sobie kolory jakie chce itp
Szukałem, ale nie znalazłem ciekawych... jak macie, to proszę o linkaDarQ pisze:okresowo moglibyście wprowadzać jakieś okazjonalne emoty
Po to żeby docenić wkład w życie forum i pomoc innym.regedit pisze:Wszystko fajnie tylko po co?
i to jest zdecydowanie najlepsza puentaSundance_kid pisze:Mamy pomógł i to wystarczy.
Masz trochę racji. Jak już powiedziałem co do samej rangi VIP mam podejście takie jak Ty.Sundance_kid pisze:Ja jestem na nie. Mamy pomógł i to wystarczy
Ale za czym, bo już się pogubiłem. Za koncepcją jak podałem powyżej?wikara pisze:więc ja nadal jestem za!
Może niekoniecznie. To forum ma dość zawężoną tematykę i nie każdemu burakowi da rade sie wbić.regedit pisze:Pojawiliby się sami statsiarze dla których głównym celem było by zdobywanie punktów, rang...
Są ale widoczne w profilu.regedit pisze:do szczęścia brakuje tylko pasków hp, mp itp