matek451 pisze:A jakiś speedtest Plusa z tej pory na telefonie w agregacji LTE1800+900 z BTS-a Plusa przy Elektrycznej 1.
Przed chwilą sprawdzone:
- z routera: 46 Mbps - mniej więcej tyle średnio miałem ilekroć sprawdzałem
- z telefonu - 77 Mbps - średnio było koło 50
matek451 pisze: W jakiej lokalizacji chcesz korzystać z Plusa i czym kierowałeś się w wyborze tego operatora?
Radziuszki. Operatorów w życiu przerobiłem wszystkich i z własnego doświadczenia wiem, że Plus ma w tej lokalizacji najlepszy zasięg.
matek451 pisze: wypisujesz mega bzdury jakoby tylko Plus miał tam zasięg LTE/3G, znasz regulaminy Plusa dotyczące internetu mobilnego, wiesz jak działa FUP?
W którym miejscu napisałem, że tylko Plus ma tutaj zasięg? Napisałem, że Plus ma tylko jeden BTS więc odpada problem łączenia się do kilku. Czytanie ze zrozumieniem się kłania.
Co do regulaminu i FUP, to nie wgłębiałem się ponieważ do tej pory nie miałem takiej potrzeby. Ale z tego co wiem, to do wysokości pakietu pełna prędkość jest gwarantowana, później niekoniecznie. Raz mi się zdarzyło przekroczyć mój pakiet 100 GB o bodajże 50 i nie doświadczyłem żadnego spowolnienia.
Rasumując, z Plusa jestem jak <font color="#FF00FF"><b>»»na razie««</b></font> bardzo zadowolony, nie planuję zmieniać operatora w żadnym wypadku i jedynie chciałbym się dowiedzieć jaką antenę kupić żeby być jeszcze bardziej zadowolonym.
Pozdrawiam.
Wojtek