Znacie jakieś inne oferty sieci orange?
Może warto przepłacić i kupić na allegro, może Orange zmieni ofertę bo w zasadzie jest już stara... Co myślicie na ten temat?
Moderator: Moderatorzy
Jestem pod wrażeniem twojego zaangażowania i doszukania się w poprzednich moich postach gdzie mieszkammatek451 pisze:A jak na tym tle wypada Play z LTE2600+1800 z BTS-a Składowa 53 oraz z Wiślanej 69, to nowa lokalizacja z 5G Ready , agregacją 4 pasm LTE na światłowodzie?
Jest do wyboru też umowa na 12 miesięcy za 69,99 zł.Abalka pisze:Witam, ponownie. Najświeższe testy prędkości wszystkich operatorów wykazały, że w dalszym ciągu najlepsza w mojej lokalizacji jest sieć orange. Właśnie kończy mi się pakiet kupiony na allegro 1000 GB za 139 zł. Teraz ceny tych pakietów poszybowały do jakiś chorych cen, jedyne 399 złZastanawiam się nad tym czy warto w obecnych warunkach cenowych "pchać" się w abonament. Cenowo wychodzi lepiej niż na allegro bo 250 GB (powinno miesięcznie wystarczyć) jest za 60 zł ale umowa na dwa lata....
Znacie jakieś inne oferty sieci orange?
Może warto przepłacić i kupić na allegro, może Orange zmieni ofertę bo w zasadzie jest już stara... Co myślicie na ten temat?