Łączność Ograniczona... Problem!!
Moderator: Moderatorzy
-
- ### BAN ###
Łączność Ograniczona... Problem!!
Witam! Mam problem z modemem EDGE/GPRS: GlobeTrotter EDGE i karta SIM 3G Orange Free, mianowicie teraz już się dobrze łączy ale po pewnym czasie przeglądania internetu wyświetla się komunikat: Łączność Ograniczona. Dzwoniłem do Orange to typ sprawdzał wszytsko dokładnie i powiedział że wszytsko powino być ok! Nic nie jest zablokowane! W laptopie mam wyłączony antywirus to raczej też chyba nic nie blokuje! Więc co może być przyczyną? Proszę mi pomóc!!! 

- Jaco
- Mistrz bezprzewodowy - moderator
Re: Łączność Ograniczona... Problem!!
Kolego przeginasz pisząc wszędzie o tym swoim ograniczeniu. Moja cierpliwość sie kończy i tu piszesz że nie ma blokad tym czasem mi na PW piszesz wręcz odwrotnie:Damiano pisze:Dzwoniłem do Orange to typ sprawdzał wszytsko dokładnie i powiedział że wszytsko powino być ok! Nic nie jest zablokowane!
Jeśli masz założony limit to zdjęcie jego przyjdzie z początkiem nowego okresu rozliczeniowego.Damiano pisze:dzwonielme do orange i mowia mi o jakis blokoadach ze sa zalozone? Moze weisz jak je zdjac?
[ Dodano: 2007-12-26, 09:52 ]
Temat zamykam. Pisz dalej w swoim poprzednim wątku tu: http://www.bez-kabli.pl/viewtopic.php?p=59979#59979