Zerwanie umowy w Orange

[Reklama] Telefony satelitarne wszystkich sieci Thuraya, Iridium, Inmarsat https://ts2.shop/pl/3-telefony-satelitarne

Moderator: Moderatorzy

ODPOWIEDZ
kemot
Stały użytkownik forum

Zerwanie umowy w Orange

Post autor: kemot »

Mam problem - 20 Grudnia przedłużyłem umowę z Orange na roki już tego żałuje bo dowiedziałem się że Liveboxa mogę mieć bez Cyfry + i wychodzę z siebie z nerwów że taką głupotę zrobiłem oprócz tego mam aktywną usługę Orange Free którą mogę w każdej chwili wyłączyć i mam takie pytanie do was czy mogę tak bez powodu zerwać umowę bez płacenia kar i innych rzeczy? Bo podobno po nowym roku coś ma się zmienić.
Awatar użytkownika
DJ1910
Specjalista bezprzewodowy-senior

Re: Zerwanie umowy w Orange

Post autor: DJ1910 »

tylko jak pod naciskiem UKE poinformują o tym abonentów, że można zerwać umowe bez konsekwencji z powodu zmiany regulaminu jaka zostala im nakazana...oby tak sie stalo!!
kemot
Stały użytkownik forum

Post autor: kemot »

tylko jak pod naciskiem UKE poinformują o tym abonentów, że można zerwać umowe bez konsekwencji z powodu zmiany regulaminu jaka zostala im nakazana...oby tak sie stalo!!

Prosiłbym link z obszernym artykułem o tym i kiedy to miało by nastąpić ja coś słyszałem o Marcu...
Awatar użytkownika
Sundance_kid
Guru bezprzewodowy

Post autor: Sundance_kid »

Awatar użytkownika
Jaco
Mistrz bezprzewodowy - moderator

Post autor: Jaco »

kemot pisze:Prosiłbym link z obszernym artykułem o tym i kiedy to miało by nastąpić ja coś słyszałem o Marcu...
:szukaj: na forum :cwaniak:

[ Dodano: 2007-12-28, 10:56 ]
Eh spóźniłem się ;)
ODPOWIEDZ