Ciekawe
Moderator: Moderatorzy
-
- Stary bywalec bezprzewodowy
Re: Ciekawe
No cóż, zapewne głównie pytasz o internet przez "Cyfrę". Jak dobrze czytam, to: "Obok dekoderów satelitarnych użytkownicy nowej oferty zostaną wyposażeni w terminale double play dające dostęp do internetu i telefonii poprzez DSL lub drogą radiową". Czyli kanałem zwrotnym będzie DSL lub WiFi 

Pozdr, (R) BliSki. (tm)
Pytania dotyczące kwestii technicznych tylko na forum. Pamiętaj PW to nie helpdesk.
Pytania dotyczące kwestii technicznych tylko na forum. Pamiętaj PW to nie helpdesk.
- Mikolaj211
- Specjalista bezprzewodowy-senior
Czyli jeżeli na moim łączu nie da się założyć neo, a w żadnym zasięgu w-fi nie jestem, to mogę o tym zapomnieć?? W ogóle tp jest kolejną instytucję, która mnie zwodziła z internetem... Przez 3 lata, za każdym razem, kazali zadzwonić za miesiąc. Aż tu teraz (tzn. w sierpniu) założyli mi terminal abonencki. Dodam tylko, że obsługuje on jedynie GPRS. Zapewne korzysta on z infrastruktury Orange, bo to prawie te same firmy... Tylko teraz już nie marzę o neo nawet, tylko żeby dało się normalnie porozmawiać jak kiedyś...
- Darecky
- Stary wyga bezprzewodowy
Weź idź, mi też to założyli, beznadzieje, żeby w ogóle się połączyć to trzeba czekać 30 s potem dopiero leci normalny sygnał... Jakość gorsza niż w komórkach 10 lat temu. Trzaski, szumy, słychac co drugie słowo - jednym słowem KAPLICA.
- DJ1910
- Specjalista bezprzewodowy-senior
no co, NMT 450 Wam zalozyli
gorzej telefonu miec sie nie da 

- Darecky
- Stary wyga bezprzewodowy
W dodatku sam byłem w domu jak podłączali, deszcz padał [a oni włazili na dach], ja sam nie wiedziałem do końca gdzie to by można zainstalować, w dodatku jeszcze jakieś braki w papierach były się okazało... Mówię Wam jaja jak berety. A monterzy: jeden byczun wysoki a drugi podobny do listonosza w Kiepskich.