Ps.
Może temu 5G udałoby się dorobić wyjścia na antenę ?
Moderator: Moderatorzy
Cena jest oczywiście adekwatna. Oferta jest bardzo dobra. Plus zdecydowanie wymięka i to zdecydowanie.matek451 pisze:Ale w zamian masz za 99 zł od razu na własność router wart około 2 tysiecy złotych, czyli płacisz 24x100+99=2499 na dwa lata, jak odliczysz sprzęt to te 500GB masz za 500-600 zł, znasz ofertę konkurencji gdzie 500GB kosztuje 20-25 zł/m-c? Sprzętowo Play zaoruje konkurencję od lat , szkoda tylko ze jeszcze długo trzeba czekać na prawdziwe 5G od niego ale na to niestety nie ma wpływu.
Pytałem to powiedział mi mój że jeszcze nie dodali oferty w systemie więc nie mogą przeliczyć jej z rabatami. Jak tylko będzie możliwość ma mi przesłać opcję dla firm ze sprzetem ile można zejść maksymalnie.onken pisze:@matek
Nie ma jakiś specjalnych ofert od przedstawicieli na ten net 500 GB ??
To nie żadna przedpremierowa. Normalna wersja sprzedażowa.cis_krk pisze:onken przecież masz na screenie ze to przedpremierowa wersja soniacza 5G czyli XQ-AT51
Możesz rozwinąć, bo nie bardzo rozumiem.onken pisze:Ale wiesz że na tym sprzęcie będziesz miał tylko LTE+ mimo tego że i tak połączy się w 5G ?