https://drive.google.com/file/d/1-sLkLI ... Xcl0h/view
Moderator: Moderatorzy
Pytanie do Sony i T-Mobile ja niestety softu do Xperii 1 II nie tworzyłem.onken pisze:Może właśnie wiesz, stąd ta ikonka.
Nikt... u mnie działa idealnie konkurencjaastroneb pisze:Ktoś zanotował wysokie skoki Pingu i jitersu ?(
myślisz, że ktoś kupi ten router za 2000zl? Sprawdzilem, nie ma opcji zeby poszedl za wiecej niz 1300zl, poza tym pełny koszt umowy to 2778zł więc chyba zweryfikujesz swoje podejsciematek451 pisze:Ale w zamian masz za 99 zł od razu na własność router wart około 2 tysiecy złotych, czyli płacisz 24x100+99=2499 na dwa lata, jak odliczysz sprzęt to te 500GB masz za 500-600 zł, znasz ofertę konkurencji gdzie 500GB kosztuje 20-25 zł/m-c? Sprzętowo Play zaoruje konkurencję od lat , szkoda tylko ze jeszcze długo trzeba czekać na prawdziwe 5G od niego ale na to niestety nie ma wpływu.
=
Lejek z niemiecką precyzją ? Zgadzało by się 8:17 ping 23 download 10Mbpsonken pisze:Może po prostu lejek na domowym dostałeś
Kabel zwykle działa lepiej niż najlepsze WiFi.TheArt pisze:A po co ci jakieś kable?