Internet bez limitu

[Reklama] Telefony satelitarne wszystkich sieci Thuraya, Iridium, Inmarsat https://ts2.shop/pl/3-telefony-satelitarne

Moderator: Moderatorzy

ODPOWIEDZ
Besty20122
Początkujący użytkownik forum

Internet bez limitu

Post autor: Besty20122 »

Witam, szukam Internetu bez limitu na kartę. Chodzi mi o to aby było jak najtaniej. Interesuje mnie dowolny pakiet/taryfa i sieć. Ważne aby internet był bez limitu danych i najlepiej bez ograniczenia prędkości pobierania. Ewentualnie może być ograniczenie do max 5Mb/s. Internet nie musi być 24h/dobę bez limitu, może być coś takiego jak np internet mobilny Orange gdzie w ciągu dnia mam kilkadziesiąt GB a w nocy bez ograniczeń. Kiedyś podobno w Play na kartę byla jakaś oferta że można było aktywować sobie nocny transfer bez limitu za chyba 10zł i takie coś by mi odpowiadało ale nie mogę teraz takiego czegoś znaleźć. Jest w ogóle taka możliwość w ofertach na kartę czy trzeba abonament kupować?
matek451
Guru bezprzewodowy

Re: Internet bez limitu

Post autor: matek451 »

W Play mzna pobierać TB danych w godzinach 0-9 za około 8 z/m-c. To usługa NBL na taryfie INK50, kupujesz starter InK5 ZA 5 ZŁ,rejestrujesz , dodajesz do konta Play24, zmieniasz na taryfę InK50 I URUCHAMIASZ cykliczną usługę Noce bez Limitu za 5 zł/m-c. Dodatkowo stosujesz specjalny harmonogram doładowań oraz właczenia usługi 24GB na rok, dzięki czemu masz optymalna wazność konta, czyli w sumie 150 zł na 18-m-cy to koszt całkowity usługi i utrzymania konta. Na dziś do tego w Play korzysta się z 100GB/30 dni na start na taryfie OdNowa, koszt startera 3-5 zł. Ilość starterów dowolna, promocja do końca października. KORZYSTASZ W GODZINACH 9-24 potem z drugiej karty InK50 z NBL.
Besty20122
Początkujący użytkownik forum

Post autor: Besty20122 »

Ale te 100gb na 30 dni to chyba tylko na media społecznościowe i YT a na inne strony to nie obowiązuje. Czy coś innego znalazłem? Możesz dać link do takiego startera?

Nie wiem jak wyliczyles te 150zl na 1,5roku. Kupuję starter za 5 zł INK5. Potem doładowuje konto za 50zl i przechodzę na taryfę INK50 i mam 24Gb na rok i następnie aktywuje nocny transfer bez limitu danych za 5zl. I w takim momencie wydałem 55zl i mam miesiąc internetu bez limitu w nocy i 2gb w dzień. Następnie doładuje np za 50 zł i znowu wykupie sobie noce bez limitu na 10 miesiacy czyli 105zl na 11 miesiecy. Dobrze rozumiem? A możesz podać jakieś linki do stron gdzie jest napisane o tych nocach bez limitu za 5zl? Byłbym wdzięczny bo ja nie moge znaleźć .
matek451
Guru bezprzewodowy

Post autor: matek451 »

Nie 100GB na start na m-c to co innego niż 100GB na lato, starter powszechne dostepny a na Allegro są po 3 zł https://allegro.pl/oferta/zestawy-start ... 9351492288
Sposb jak optymalnie korzystać z NbL na Ink50 kolegi@jarekt byl opisywany tutaj i na Telepolis wielokrotnie. http://www.bez-kabli.pl/viewtopic.php?f ... 50#p608187
ODPOWIEDZ