Jakiś pre-paid z internetem na nadajnik playa
Moderator: Moderatorzy
-
- Stały użytkownik forum
Jakiś pre-paid z internetem na nadajnik playa
TLDR;
Szukam operatora do internetu (mydelniczka huawei) który korzysta z nadajników play (play, rbm i inne). Żadne jednorazowe bonusy typu 100GB na 30dni, tylko tani net podstawowy który będzie doładowywany od czasu do czasu. Rozumiem że legendarny RBM DIL już się skończył?
FULL;
Mojej mamie dostawili antenę playa (ok 2km za oknem). Internet śmiga fajnie na moim Red Bullu. Mama ma internet w komórce ale czasem przyjeżdżają wnuki i chciała by wrzucić do "mydelniczki" jakąś kartę żeby na czas przyjazdu doładować i aby wnuki mogli pooglądać youtuba itp. Mama nie chce się zobowiązywać na stałe bo sama nie będzie z tego internetu korzystać i często nawet jej nie ma w domu przez kilka tygodni.
Szukam operatora do internetu (mydelniczka huawei) który korzysta z nadajników play (play, rbm i inne). Żadne jednorazowe bonusy typu 100GB na 30dni, tylko tani net podstawowy który będzie doładowywany od czasu do czasu. Rozumiem że legendarny RBM DIL już się skończył?
FULL;
Mojej mamie dostawili antenę playa (ok 2km za oknem). Internet śmiga fajnie na moim Red Bullu. Mama ma internet w komórce ale czasem przyjeżdżają wnuki i chciała by wrzucić do "mydelniczki" jakąś kartę żeby na czas przyjazdu doładować i aby wnuki mogli pooglądać youtuba itp. Mama nie chce się zobowiązywać na stałe bo sama nie będzie z tego internetu korzystać i często nawet jej nie ma w domu przez kilka tygodni.
- wojteks
- *** Administrator ***
Re: Jakiś pre-paid z internetem na nadajnik playa
Aaa, wnuki przyjeżdżają do babci youtube oglądać
bez sensu całkowicie.

Nie pomagam na PW!
-
- Stały użytkownik forum
Nie do końca ale nie wnikajmy w szczegóły bo nie chce mi się tłumaczyć.
Chyba mobile vikings ma całkiem ciekawe oferty? 35zł za 30gb to chyba spix oferta? Czy nie?
Chyba mobile vikings ma całkiem ciekawe oferty? 35zł za 30gb to chyba spix oferta? Czy nie?
- onken
- ** Moderator **
Strasznie droga.
Mocno spox
Mocno spox

Wypożyczę kartę no limit - Nielimitowany internet w T-Mobile / Orange oraz Play
Cena - 60 zł za m-c
Play - 70 zł za m-c
Kontakt na PW
-
- Guru bezprzewodowy
Kluczowe jest RWK na takiej karcie, przy takim użytkowaniu w grę wchodzi InK50 w Play z i za 50 zł uruchomienie 24GB na rok za 50 zł, a potem mozna kupować DbL/TbL , ewentualnie RBM SieMA PL .
-
- Stały użytkownik forum
Masz rację, RWK byłoby bardzo na rękę. Tylko z tego co widzę to tam za 50zł jest 100gb na miesiąc. A więc trochę drogo. Chyba że mówisz o jakimś innym pakiecie.
https://www.play.pl/oferta/play-interne ... ternet-tab
Po twojej sugestii myślę że jednak najlepszy byłby jakiś z łatwym/tanim RWK i tanimi pakietami. Np. jednorazowo doładować te 50zł i mieć rok ważność a później kupować za np. 30zł jakiś pakiet i doładowywać 30stkami.
https://www.play.pl/oferta/play-interne ... ternet-tab
Po twojej sugestii myślę że jednak najlepszy byłby jakiś z łatwym/tanim RWK i tanimi pakietami. Np. jednorazowo doładować te 50zł i mieć rok ważność a później kupować za np. 30zł jakiś pakiet i doładowywać 30stkami.
-
- Guru bezprzewodowy
Masz co m-c 2GB a do tego mozesz włączyć dzięn bez limitu z 5 zł lub tydzień bez limitu z 30GB za 20 zł, a w RBM SieMa PL jest 25GB za 20 zł na m-c/50GBza 30 zł na m-c a RWK daje jakies doładowanie .
-
- Stały użytkownik forum
Nie, z doładowań nie ma tam RWK. Za 100zł jest 150 (play) lub 120 (rbm). Czyl np. dla play 3 pakiety po 15gb.
Dlatego bardziej podoba mi się odNOWA. RWK za każdą płatną akcje a pakiet 20gb to 35zł. Jak dzieciaki przyjeżdżają mama będzie kupowała 20gb na 30dni (wakacje) lub 10gb za 15zł na 10 dni (ferie, święta). A poza tymi okresami karta będzie leżała.
Dlatego bardziej podoba mi się odNOWA. RWK za każdą płatną akcje a pakiet 20gb to 35zł. Jak dzieciaki przyjeżdżają mama będzie kupowała 20gb na 30dni (wakacje) lub 10gb za 15zł na 10 dni (ferie, święta). A poza tymi okresami karta będzie leżała.
-
- Guru bezprzewodowy
Ty mnie nie ucz co jest w tych taryfach bo za mało wiesz, taryfa InK50 posiada usługę 24GB na rok za 50 zł, za co dostajemy co m-c 2GB oraz wazność konta na 12 m-cy, w miarę potrzeb doładowujemy i kupujemy DbL za 5 zł lub TbL za 20 zł za co jest 30GB na tydzień.
RBM SieMa PL to taryfa w której juz doładowanie za 5 zł daje RWK a pakiet 25GB na 30 dni kosztuje 20 zł a 50GB to koszt 30 zł https://www.redbullmobile.pl/oferta/na-karte/siema-pl/
RBM SieMa PL to taryfa w której juz doładowanie za 5 zł daje RWK a pakiet 25GB na 30 dni kosztuje 20 zł a 50GB to koszt 30 zł https://www.redbullmobile.pl/oferta/na-karte/siema-pl/