Hejka
Pisze do was bo zmądrzałam i próbuje szukać pomocy do kogoś kto się zna. Mam internet w plusie (tak wiem że to szajs już się tu tego naczytałam) i kierowałam się wyborem dlatego bo tylko to działało kiedyś na moim <font color="#FF0000"><b>***Cenzura***</b></font>. Mówiąc krótko mieszkam w lesie. Po bokach las z przodu gdzie jest maszt mam las ale za to z tyłu mam pole ale to tylko kilometr i też las

mój dom leży jeszcze w dole każdy ma wyżej niż ja

kiedyś działał nawet nawet tmobile ale mają tyle problemów i każdy na forum odradzał. Tylko w plusie mam lte w domu ale... No właśnie po 17 moja sieć wygląda na speed teście jak <font color="#FF0000"><b>***Cenzura***</b></font> za przeproszeniem więc pobieranie danych na etapie 2mb i wysyłanie 0.5 MB

lipa nie? Był dla mnie szok gdy zauważyłam że najbliżej mam maszt Playa nigdy nie miałam z nim styczności bo mój kolega jak u mnie przesiadywał zawsze narzekał na zasięg... Pytanie numer jeden jaki sprzęt wybrać żeby polepszyć zasięg i mieć jakąś radość z YouTube i filmami na netfliksie jak wracam z pracy
Pytanie numer dwa pomożecie tak łatwo żebym zrozumiała co mogę zrobić, co powinnam zrobić ale tak mega mega zrozumiale