Cześć, czy w klasycznych ofertach bez limitu (sms i rozmowy) jest jakiś jednak limit jednorazowego wysyłania wiadomości sms ze swojego numeru do wielu osób naraz?
Chciałbym podłączyć swój numer firmowy do systemu wysyłającego powiadomienia dla klientów mojego sklepu o wysyłce np paczki z towarem itp.
Czy można za takie coś załapać jakiegoś bana? Gdzie powinienem szukać oferty na tego typu operacje?
Wysyłanie automatycznych wiadomości SMS
Moderator: Moderatorzy
-
- Użytkownik forum
- onken
- ** Moderator **
Re: Wysyłanie automatycznych wiadomości SMS
Nie można wysyłać naraz zbyt wielu smsów.
Od tego są specjalne usługi. Płatne dodatkowo.niecoeem ile ich masz bo może je zalapiesz się na bana
Mi soenzdszy zrobić "masową" wysyłkę SMS, w ilości około 220-240 w ciągu 10 minut.
Ale robię to raz w miesiącu, w sieci Plus
Jeszcze mnie nie zbanowali
Od tego są specjalne usługi. Płatne dodatkowo.niecoeem ile ich masz bo może je zalapiesz się na bana
Mi soenzdszy zrobić "masową" wysyłkę SMS, w ilości około 220-240 w ciągu 10 minut.
Ale robię to raz w miesiącu, w sieci Plus
Jeszcze mnie nie zbanowali

Wypożyczę kartę no limit - Nielimitowany internet w T-Mobile / Orange oraz Play
Cena - 60 zł za m-c
Play - 70 zł za m-c
Kontakt na PW
-
- Użytkownik forum
Ale gdzie szukać cennika takich usług? na stronach operatorów nawet nie ma o tym wzmianki..
-
- Specjalista bezprzewodowy-junior
Musisz skontaktować się z działem biznesowym bezpośrednio tylko oni mają to w ofertach z tego co kojarzę bo kiedyś pytałem się o to chociażby w Plusie i Play. W regulaminach operatorów standardowych usług masz zapis o tym, że nie możesz w masowy sposób wysyłać wiadomości i operator może zablokować Ci usługi gdy wykryję coś takiego.