Tu zdjęcia pierwsze dwa kabelki po bokach (oznaczenia literkami "W" i "B"), masz biały i czarny kabelek i tam podłączasz obie anteny prawa parami jedna po prawej i druga po lewej

Na ostatni zdjęciu masz jak to powinno wyglądać
Moderator: Moderatorzy
Ja też włożyłem kartę Plusa i zaoferowało mi ten update. Czy warto lecieć po starter Play czy można wgrywać ten od plusa? Czy coś więcej wiadomo? Jakiś simlock czy tylko logo? Jakieś nowe opcje? Dodam, że forum Play jakoś nie działa dzisiaj..cis_krk pisze:Taka głupia sytuacja miałem ten router z play i dzisiaj zaktualizowałem go bo irytowały mnie powiadomienia o nowej starej aktualizacji 10.0.5.1(H612SP7C983) miałem akurat w środku kartę plusa wcześniej play i wiecie co zbrandowalo mi go na plusowski soft z logiem ! Niestety nie wiem czy to placebo ale prędkości wg mnie spadły także jak ktoś się waha niech wie jakie są konsekwencje. Na suporcie huawei widzę ze jest nawet wątek. PS i tak jest szybki.
A w Playu opcja 500gb i jak weźmiesz 24 miesiące na sprzęt i abonament i dostosuj cenę to pojawia się opcja 149zl jednorazowo i 85 miesięcznie.duke pisze:Ktoś się orientuje jaka jest najkorzystniejsza oferta na ten router w play (abo prywatny lub dla firm) przy przedłużaniu umowy na docelowo 200gb?
Tak jakby nie, owszem 149 za urządzenie ale 130 za abonament miesięcznie.buczi pisze:A w Playu opcja 500gb i jak weźmiesz 24 miesiące na sprzęt i abonament i dostosuj cenę to pojawia się opcja 149zl jednorazowo i 85 miesięcznie.
Raczej nie błąd bo tak wziąłem na szwagra druga umowę ( pierwsza to 200gb net ) z ZTE 258K z TP-Link deco M4 X2, 1zł za sprzęt i 500gb, była też opcja właśnie ten Huawei 5g pro 2 500gb też za 85 zł tylko już nie pamiętam czy był za 1 zł czy tak piszecie za 149 zł. Zadzwoń kolego Duke i zapytaj ja też dzwoniłem nie mógł znaleźć konsultant tej oferty ale znalazł i zamówiłem. Pozdrawiam.wojteks pisze:"chcę dokupić ofertę" tu jest magia niskiej ceny o ile to nie błąd.
Czyli "dokup ofertę" działa jak trzeba. Ale nowej/pierwszej umowy w takich cenach nie da się uzyskać.lucek1221 pisze:Raczej nie błąd bo tak wziąłem na szwagra druga umowę