Mam pytanko czy ktos moze uzywatego sys. na iPlusie z modemem huawei e220. Jesli tak to mam prosbe jak zainstalowac modem i jak krok po kroku ustawic polaczenie z netem. Na innych forach znalazlem informacjie jakoby Mandriva 2008 z tym najnowszym jadrem widzi nodem i ze niby nie ma zadnych problemow z zaistalowaniem go na tym os.
Potrzeban mi z ym jest pomoc zanim przejde na mandrive. Choc juz nie raz przechodzilem z Win. na Mandrive. Powiem ze Mandriva jest lepsza ale nie wiem czy da sobie rade z iPlusem i tym modemem na USB Huawei e220. Wszelka pomoc i info. mile widziane.
Mandriva 2008 power pack
Moderator: Moderatorzy
-
- Początkujący użytkownik forum
-
- Początkujący użytkownik forum
Re: Mandriva 2008 power pack
a byłes tu www.strefamandrivy.pl ,oze tam szybciej, ja na lapku i w domu mam xp i mandrive, na ruterze smiga bez problemu a na lapku jakos jeszce sie nie zabrałem i po necie xp
-
- Stary bywalec bezprzewodowy
Re: Mandriva 2008 power pack
Uruchom wersję Live Mandrivy, czyli taką botowalną z płyty i zobacz, czy czy widzi modem. A konfiguracja połączenia powinna być podobna do tejhucek pisze:nie wiem czy da sobie rade z iPlusem i tym modemem na USB Huawei e220

Pozdr, (R) BliSki. (tm)
Pytania dotyczące kwestii technicznych tylko na forum. Pamiętaj PW to nie helpdesk.
Pytania dotyczące kwestii technicznych tylko na forum. Pamiętaj PW to nie helpdesk.