Też aktualnie na Virginie jadę, a wcześniej na Playu w ramach ich promocji i jest spox. Szczególnie, że mam ich nadajnik praktycznie "za płotem", ale nigdy więcej jakiejkolwiek umowy z nimi

Moderator: Moderatorzy
Czy tylko przez stronę https://doladowania.orange.pl wpadają bonusowe GB za doładowanie czy również po doładowaniu przez bank?xander21 pisze:Tyle co rok ważności konta.fluorek pisze:czy doladowywujac przez strone https://doladowania.orange.pl/ te bonusowe 5gb jest wazne wraz z rokiem waznosci konta czy tylko 2 dni? Pozdrawiam
to przepłaciłeś gdyż jak sam doskonale wiesz mogłeś zaspokoić się 1 kartą za 3 zł ze znanego portalu (do którego tak namawiasz zawsze) aby przez pól roku wykorzystać te ponad 4TBmatek451 pisze:Trochę szkoda ze na VM DL do 75Mb/s ale darowanemu koniowi się w zęby nie zagląda, tym bardziej ze przez ostatnie pól roku ponad 40 kart Play odNowa z darmowymi 100GB wykorzystane z prędkościami 300-350Mb/s, koszt cirka 120-130 zł jak na pól roku za ponad 4TB danych to pikuś, teraz karty migrują na VM. Światłówód na słupach wisi od roku i nic się nie dzieje, TOYA ma u mnie ze dwa lata albo więcej poślizgu , moze kiedyś się doczekam.
rozwiń myśl - chętnie się dowiem, o co chodzi.bis24 pisze:to przepłaciłeś gdyż jak sam doskonale wiesz mogłeś zaspokoić się 1 kartą za 3 zł ze znanego portalu (do którego tak namawiasz zawsze) aby przez pól roku wykorzystać te ponad 4TB
Tylko przez doładowania Orange. Jak doładujesz innymi sposobami, to dostaniesz za doładowanie 5zł, tylko 2.5GB, zamiast 7.5GB.Maximus Magnus pisze:Czy tylko przez stronę https://doladowania.orange.pl wpadają bonusowe GB za doładowanie czy również po doładowaniu przez bank?
Zgodnie z reklamąfluorek pisze:Jakby jeszcze ktos nie wiedzial to w play ponownie jest dostepna oferta gdzie po zakupie startera dostajemy 100gb
Ma ktos swoją metode? Dziala przenoszenie numeru? Mam pelno darmowych starterow lycamobile w domu, przydaloby sie je w jakis sposob wykorzystac
co miałeś na myśli?zulu144 pisze:fluorek pisze: . Natomiast jeszcze wcześniejsze 100GB na 31 dni
bonus 100GB (50GB) na Start na 31 dni do 30.09.2020.bis24 pisze:co miałeś na myśli?zulu144 pisze:fluorek pisze: . Natomiast jeszcze wcześniejsze 100GB na 31 dni
Nie skończyła się, działa (tj. pozwala na aktywację nowych kart) do 31/05 na tych samych warunkach.gunio1991 pisze:W Virgin mobile promocja 100GB się zakończyła, ale w Play jeszcze jest do końca miesiąc, ktoś wie o jakiś nowy?
Podzielisz się szczegółami?bis24 pisze:to przepłaciłeś gdyż jak sam doskonale wiesz mogłeś zaspokoić się 1 kartą za 3 zł ze znanego portalu (do którego tak namawiasz zawsze) aby przez pól roku wykorzystać te ponad 4TB
Kupiłem w sobotę o 13 starter PLAY OD nOWA i od razu zarejestrowałemksx4system pisze:Nie skończyła się, działa (tj. pozwala na aktywację nowych kart) do 31/05 na tych samych warunkach.gunio1991 pisze: ale w Play jeszcze jest do końca miesiąc, ktoś wie o jakiś nowy?
Zaiste ciężko będzie włączyć promocję sieci Virgin Mobile na karcie Play.Killer85 pisze: Kupiłem w sobotę o 13 starter PLAY OD nOWA i od razu zarejestrowałem
Nie mam możliwości włączenia tego pakietu...
ksx4system pisze:
Zaiste ciężko będzie włączyć promocję sieci Virgin Mobile na karcie Play.
Kurcze to może nie warto przepłacać za B818 jak na tym są takie osiągi? Hmm...matek451 pisze:po 300Mb/s na MF286D
Generalnie w play na kartę 0zł w play/pnk start, play na kartę rok ważności konta jest lejek 7Mb/s, a to że po aktywacji 100gb nawet w tych taryfach zdejmowało go to zwykły błąd, w końcu to załatali:)zulu144 pisze: Oczywiście pakiet nie aktywował się, ale internet odblokował się z ograniczeniem do 7 Mbs.
Pozostał jeden, który aktywowałam 30.04 (pusciłem sygnał). Bonusy za przeniesienie 20GB i 100GB przyznane, a internetu brak.
Powtórzyłem manewr z próbą aktywacji płatnego pakietu internetowego. Internet jest ale ograniczony do 7 Mbs. Żebym wiedział, ze coś grzebali - to przed aktywacja 100GB zmieniłbym taryfę na ODNOWA.
To raczej wynikało z ogólnych kłopotów 29 i 30 kwietnia. Jedne 100 GB kończyło się drugie zaczynało. 1-3 maj to wolne dni i nie było jak reklamować. Złożenie zamówienia, niezależnie od końcowego efektu, zawsze może coś odblokowywać, np. to co przez pomyłkę zablokowało się.dandi32 pisze: Jedynie dziwi mnie sprawa tego braku netu, może regulamin się zmienił że trzeba mieć jakiś płatny pakiet? Nie chcę mi się czytać regulaminu, ale wątpię, play nigdy takich dziwnych patentów nie stosował. A przy 0zł można normalnie korzystać z pakietów wykupionych czy promocyjnych.