Stabilność połączenia WiFi gubiące pingi
Moderator: Moderatorzy
-
- Stały użytkownik forum
Stabilność połączenia WiFi gubiące pingi
Witam Mam problem na produkcji tablety teraz pingują bez problemu bez żadnych strat a jednego dnia zdarzy się że dużo pingów jest kupionych na każdym z tabletów to może być przyczyną no access pointy to u ubquity long-range 3 sztuki położone od siebie około 70 m i 1 cisco chyba 2610
- wojteks
- *** Administrator ***
Re: Stabilność połączenia WiFi gubiące pingi
Napisz to jeszcze raz całymi zdaniami i poprawnie bez literówek bo pingów nie da się kupić.ewenement22 pisze:że dużo pingów jest kupionych
Nie pomagam na PW!
-
- Stały użytkownik forum
sorki pisałem ten post jadą autem:) już poprawiam
-
- Stały użytkownik forum
chodzi oczywiście o gubienie pingów.
nie mogę edytować tematu nie wiem dlaczego:( jak to zrobić?
nie mogę edytować tematu nie wiem dlaczego:( jak to zrobić?
-
- Stały użytkownik forum
Witam Mam problem na produkcji .
Tablety podłączone do unifi long range raz pingują bez problemu bez żadnych strat a jednego dnia zdarzy się że dużo pingów jest gupionych na każdym z tabletów.
Co może być przyczyną? access pointy to u ubiquity long-range 3 sztuki położone od siebie około 70 m i 1 cisco chyba 2610 bodajże też jest przy nich.
Tablety podłączone do unifi long range raz pingują bez problemu bez żadnych strat a jednego dnia zdarzy się że dużo pingów jest gupionych na każdym z tabletów.
Co może być przyczyną? access pointy to u ubiquity long-range 3 sztuki położone od siebie około 70 m i 1 cisco chyba 2610 bodajże też jest przy nich.
- wojteks
- *** Administrator ***
Problemem jest long-range. Jak są skonfigurowane, jak są połączone z routerem/switchem, co nimi zarządza, czy obsługują roaming?
Nie pomagam na PW!