pliki z GG!!!!
Moderator: Moderatorzy
-
- Użytkownik forum
pliki z GG!!!!
Witam mam takie pytanie zwiazane z Gadu gadu
internet mi chodzi normalnie z neta sciagam nawet pliki po 100mb i jest okki
ale jak ktos mi przesyla fotke to przez chwile mi sciaga i za chwile wyskakuje komunikat ze anulowalo. czemu tak jest????
internet mi chodzi normalnie z neta sciagam nawet pliki po 100mb i jest okki
ale jak ktos mi przesyla fotke to przez chwile mi sciaga i za chwile wyskakuje komunikat ze anulowalo. czemu tak jest????
- mar_kow
- Mistrz bezprzewodowy
Re: pliki z GG!!!!
W "Ustawienia > Komunikator" trzeba zwiększyć przyjmowanie plików graficznych ze 100 na 255 kB. Oczywiście jeśli zdjęcie będzie miało większy rozmiar to nie zostanie odebrane.
-
- Użytkownik forum
przestawilem ze 100 na 255kb i nie pomoglo ale chcialemmsciagnac najnowsza wersje ze strony gg i wystepuje taki problem ze nie moge sciiagnac tego pliku zaczyna sciagac i transfer jest np 355 lub 260 KB/s i spada jak licznij do 3 KB/s i zakancza pobieranie ale nie sciaga calego tylko czesc czemu tak sie dzieje?
-
- *Mistrz bezprzewodowy*
Mi się wydaje, i u mnie tak było, że to wina wewnętrznego ip / NAT-a / firewall-a. Potrzebne przetunelowanie portów lub zewnętrzne IP.
- Sundance_kid
- Guru bezprzewodowy
U mnie było coś takiego jak był zasyfiony komp. Pomógł format. Z tego co wyżej czytam problem masz tylko z tą aplikacją. Więc może niekoniecznie to.zakancza pobieranie ale nie sciaga calego tylko czesc czemu tak sie dzieje?
Czy problem występuje tylko jak sciągasz plik ze strony gg? Próbowałeś alternatywnych źródeł?
Masz jakiś program do pobierania?
A przelogowałeś się?przestawilem ze 100 na 255kb
-
- Użytkownik forum
problem tylko wystepuje ze sciagnieciem pliku ze strony gg z innymi programami nie mem tego problemu. komp nie jest zasmiecony bo format byl robiony tydzien temu. sciagam menagerem pobierania plikow z firefoxa
probowalem sciagnac ten plik gg.exe i jak przerywalo sciaganie to caly czas kontynuowalem sciaganie ale za 28 razem plik zaczal sie sciagac juz od poczatku juz nie bylo kontynuacji pobierania
probowalem sciagnac ten plik gg.exe i jak przerywalo sciaganie to caly czas kontynuowalem sciaganie ale za 28 razem plik zaczal sie sciagac juz od poczatku juz nie bylo kontynuacji pobierania
- Darecky
- Stary wyga bezprzewodowy
http://www.wrzucaj.net/891gg77.exe a stąd ściagnij
- Darecky
- Stary wyga bezprzewodowy
i jak, chodzi?
-
- Użytkownik forum
jezeli chodzi o sciagniecie to normalnie bez problemu sciagnalem ten plik ale on nie dziala . plik uszkodzony.
- haypays
- Początkujący użytkownik forum
Mam pytanie
mam pytanie odnośnie Gadu Gadu... MAcie linki do jakichś Skórek lub innych
Tematów typu Sport cz Gry PC... MAm jedną ale nie pójdzie
Tak mia?o By? .... Jest GoOd 

- pluskwa_skarzysko
- Specjalista bezprzewodowy-senior
Re: Mam pytanie
haypays pisze:mam pytanie odnośnie Gadu Gadu... MAcie linki do jakichś Skórek lub innych
www.google.pl

Instrukcja została napisana tylko dla systemu Windows, bo użytkownicy Linuksa sami sobie poradzą, a użytkownicy Mac'ów przyzwyczajeni są, że ich wszyscy olewają