Gadu gagu
Moderator: Moderatorzy
Gadu gagu
Witam,jak mam skonfigurować g g;połączenie dial-up(modem)czy połączenie stałe(np lan)Jak zrobiłem modem to w połączeniach sieciowych jest;Gadu Gadu Net-nokia kabel i numer dostepu 0209581 .Lączy się przez chwile i na telefonie ukazuje sie numer 0209581 po 30 s. w g g wyskakuje błąd nr.633.Ale to jest chyba normalne połączenie modemowe a nie przez gprs.Proszę o pomoc, albo jakąś stronke.Dzięki
- Vipera
- Stary wyga bezprzewodowy
Re: Gadu gagu
W ustawieniach wyłacz wtyczkę Gadu-Gadu NET (czy jakoś podobnie się nazywa - na samym dole ustawienień)
Możesz zaznaczyć lan.
Możesz zaznaczyć lan.
Dzięki,chodziło o wtyczke,miałem włączone okienko i za kazdym razem ja instalowałem jak klikałem połącz
- klisza
- Specjalista bezprzewodowy-junior
Radziłbym uważać na rzeczy typu "wtyczka gadu gadu". Ona łączy z netem analogowo przez CSD, a to nie jest wliczone w abonament:!:
Ciekawe ile doliczą do rachunku
Najlepiej zabespieczyć się przed takimi rzeczami anty-dialerem. Pisałem już kiedyś skąd go wziąć i jakustawić, ale nie dam linku, bo nie chce mi się szukać.

Klisza masz racje ja po 1 minucie sie kapnełem he he.A powiedz mozna zablokowac w BOK łączenie analogowe CSD,ale zeby mozna było prowadzić normalne rozmowy przez telefon.Zablokowałem zagraniczne i jeszcze cos ale csd nie bo chyba tego .Pozdrawiam[/img]