Oczywiście trzeba "posiadać aktywne konto, czyli znajdować się w okresie ważności dla usług wychodzących."
Nooo... i tu jest problem, bo u nich chyba starter po zakupie jest ważny tylko 7 dni a potem trzeba doładować?
Tak czy nie...?

Moderator: Moderatorzy
Nie prawda największymi handlarzami danych jest Orange i T mobile pomimo nie wyrażonych zgód dziwne telefony. Play i plus przyzwoicie w tej kwestii.To z mojego doświadczenia ale każdy może napisać co mu się żywnie podoba.Kaloteck pisze:100 GB czy 200, żadna różnica, wiadomo że i tak sprzedają nasze dane ...
no jakoś mam ten sam numer od ponad 10 lat, bujałem się z nim po kilku sieciach, w tym i w Plusie, wyrażałem różne zgody, nawet i o UKE ten numer się otarł i cisza... Nikt nie dzwoni z fotowoltaiką, nikt nie chce mi polepszać życia...Kaloteck pisze:100 GB czy 200, żadna różnica, wiadomo że i tak sprzedają nasze dane ...
Czyli o 100 GB więcej niż w Play-u.CharlesX pisze:300 GB(12GB przepadnie po 15 dniach, bo są rozliczane na końcu) za 10 zeta na 30 dni.
Nie. Doczytaj ofertę Playa:Kaloteck pisze:Czyli o 100 GB więcej niż w Play-u.
100 GB – jeśli kupisz nową kartę, po pierwszym doładowaniu,
100 GB – jeśli kupisz pakiet za minimum 35 zł w aplikacji Play24.
Nie wiem w jaki sposób Ci przeszło to 200+100, po aktywowaniu zgody marketingowej i przyznaniu 200GB próba wysłania sms o treściCharlesX pisze:Kupiłem trzecią kartę z Plusha. Na pierwszej udało mi się aktywować 300GB +12GB wpadło na start, na drugiej dałem ciała, bo zrobiłem odwrotnie niż trzeba i wpadło 112GB, a na trzeciej znowu 312GB.
Najpierw wysyłamy smsa ze zgodą na marketingowy bełkot i wpada 200GB, później z prośbą o 100GB i one również wpadają. I mamy 312GB na 15 dni, bo tyle karta jest ważna na wychodzące. Jeżeli ktoś nie chce się bawić w wymianę karty po 2 tygodniach to może aktywować usługę RWK i doładować konto za 5 zeta. Wówczas będzie 300 GB(12GB przepadnie po 15 dniach, bo są rozliczane na końcu) za 10 zeta na 30 dni.
kończy się tak:100GB
Mam jeszcze pytanie gdzie śledzić zużycie tych 200GB bo w apce ich nie ma, na *100# też nieTwoje zgloszenie do promocji nie moze byc przyjete. Nie jestes uprawniony do udzialu w promocji "100GB". Pozdrawiamy, Plush
Też tak mam, pytanie dlaczego? Rejestracja startera bez problemu, ważność do 25 lutego.lm317t pisze:Twoje zgloszenie do promocji nie moze byc przyjete. Nie jestes uprawniony do udzialu w promocji "100GB"