w przyszłym tygodniu do mojego domu jednorodzinnego będzie podłączane łącze światłowodowe.
Czy mamy na forum jakiegoś konkretnego przedstawiciela sieci PLAY, który zrobi cenę jeszcze lepszą niż widnieje na stronie? Zawsze to miło przycebulić miesięcznie chociaż na czteropak piwa Jeśli mamy na forum kogoś takiego to zapraszam do kontaktu na priv. A dlaczego PLAY? Aktualnie mają najsensowniejszą ofertę w bardzo niskiej cenie (40zł abo + 20zł utrzymanie łącza) - z tego co przewertowałem po wszystkich molochowych dostawcach to najlepszy wybór w stosunku cena/prędkość.
kedi pisze:Za taką samą cenę dla domu jednorodzinnego bo w promocji pół roku gratis przy umowie na 2 lata masz T-Mobile który ma lepsze opinie w internecie
Chyba źle patrzysz kolego. Dla domu jednorodzinnego ta opłata wynosi już 80 zł/msc.
wojteks pisze:Hmm, 24*60=18*80=1440pln za 24 miesiące posiadania usługi.
Poza tym w T-Mobile montaż, aktywacja, modem za 0. Gdzieś 2 miesiące Plus miał promocje na opcję 150 mega która wychodziła wtedy około 52 złoty miesięcznie ale to już przeszłość i chyba coś tam było z dodatkowych opłat o których tu pisałem do zapłaty.