Co po play abonament za 30 pln 15gb?
Moderator: Moderatorzy
-
- Początkujący użytkownik forum
Co po play abonament za 30 pln 15gb?
Witam.
jestem tu nowy,chciałbym sie przywitac.
Obecnie płacę za abonamnet 15gb redbull za 30zł.
Oferta niedlugo mi się konczy i szukam czegoś do 70zł bez telefonu.
Zastanawiam się nad abonamnetem play 60gb (120gb 6 msc) ,oraz nielimitem w t mobile za 65zł.
Nie mam stałego łącza internetowego z tego względu i często udostępniam neta przez hotspot
Jak to wygląda w przypadku korzystania z hotspota w telefonie w t mobile ,robią o to problem? Z tego co czytałem ,problem dotyczy jak wkłada się kartę do routera,a jakby nie patrzeć to obecnie najbardziej korzystna oferta (na papierze).
jestem tu nowy,chciałbym sie przywitac.
Obecnie płacę za abonamnet 15gb redbull za 30zł.
Oferta niedlugo mi się konczy i szukam czegoś do 70zł bez telefonu.
Zastanawiam się nad abonamnetem play 60gb (120gb 6 msc) ,oraz nielimitem w t mobile za 65zł.
Nie mam stałego łącza internetowego z tego względu i często udostępniam neta przez hotspot
Jak to wygląda w przypadku korzystania z hotspota w telefonie w t mobile ,robią o to problem? Z tego co czytałem ,problem dotyczy jak wkłada się kartę do routera,a jakby nie patrzeć to obecnie najbardziej korzystna oferta (na papierze).
-
- Guru bezprzewodowy
Re: Co po play abonament za 30 pln 15gb?
W T-Mobile masz obecnie 9 miesięcy za 0 zł dla przenoszących numer w ofercie za 65 zł i 85 zł. Jeśli chodzi o hotspot nie ma problemu. Jeśli chodzi o router to problem może być. Po pierwsze to zrób testy, który operator wypada u ciebie najlepiej, a dopiero później wybór oferty.
-
Play wypada lepiej , jestem z mniejszej miejscowosci i tutaj mam nadajnik własnie z play.
Tylko czesto jestem poza domem , dlatego biorę tez pod uwagę nawet roaming ue ,gdzie t mobile wypada trochę lepiej.
Sam zasięg nie powinien byc duzym problemem ,ale przetestuje t mobile na drugim telefonie.dzieki za odpowiedz .
Tylko czesto jestem poza domem , dlatego biorę tez pod uwagę nawet roaming ue ,gdzie t mobile wypada trochę lepiej.
Sam zasięg nie powinien byc duzym problemem ,ale przetestuje t mobile na drugim telefonie.dzieki za odpowiedz .
- wojteks
- *** Administrator ***
Internet Play na kartę, 50 pln/200GB na miesiąc jeżeli nie chcesz się wiązać żadnymi umowami i 200GB starczy. Karta może być w routerze bo to typowa oferta internetowa.PLUSZARD pisze:i szukam czegoś do 70zł bez telefonu.
Ewentualnie 100GB/200GB za 15pln i mieszanie kartami Play ale tu trzeba szczegóły poczytać. viewtopic.php?f=10&t=62704&start=60
Nie pomagam na PW!
-
Już chyba lepiej ten abonament t-mobile, pierwsze 6 miesiecy za darmo po przeniesieniu numeru i wszystko nielimitowane.wojteks pisze:Internet Play na kartę, 50 pln/200GB na miesiąc jeżeli nie chcesz się wiązać żadnymi umowami i 200GB starczy. Karta może być w routerze bo to typowa oferta internetowa.PLUSZARD pisze:i szukam czegoś do 70zł bez telefonu.
Kupuje starter t-mobile i testuje jak z zasięgiem ,bo tylko to mnie martwi
-
- Guru bezprzewodowy
9 miesięcy za darmo, a nie 6 

-
no dobra ,delikatnie mowiąć yeb*o mi się , umowa konczy mi się dopiero 15 lutego ,wiec abonament w t- mobile na razie odpada.