onken pisze:Korzystniejszych już nie ma.
Wycofali 1TB za 300 zl
No właśnie. Dziwna sprawa, bo wydałem 360 zł i dostałem łącznie 3 TB (plus bonusy za doładowania), ale miałem tę starą kartę, a w aplikacji Mój Orange nie było opcji włączenia za 300 zł.
Włączyłem więc 1 TB za 360 zł i po sprawdzeniu stanu był tylko 1 TB.
Zacząłem więc grzebać w aplikacji coś jeszcze uruchomiłem związanego z włączeniem tego dodatkowego terabajta.
Po jakimś czasie zrobiło się podwojenie, ale później sprawdziłem, że mam 3 TB, czyli 3072 GB + ok 8 GB z poprzedniego pakietu z zeszłego roku. Oprócz tego w osobnej zakładce bonusy za doładowania.
Nie wiem w jaki sposób doszedł ten trzeci terabajt. Pomyślałem sobie, że może to dodali za 60 zł. Nie drążyłem tematu.
Na moje potrzeby jest to i tak na wyrost. W poprzednim roku miałem włączony tylko 1 TB, bo nie używałem aplikacji.
Co ważne, to sprawdziłem w aplikacji, że nie udzieliłem żadnych zgód marketingowych, ani nie mam włączonego żadnego dodatkowego pakietu promocyjnego. Było to pod koniec września w ostatnim dniu poprzedniego rocznego pakietu 1TB.
Przychodzi mi teraz na myśl, ze przez przypadek włączyłem podwojenie w ostatnim dniu tego poprzedniego pakietu 1TB.