Jaki router do Plusha
Moderator: Moderatorzy
-
- Początkujący użytkownik forum
Jaki router do Plusha
Dzień dobry, aktualny operator po światłowodzie zablokował stromy z których korzystam hobbystycznie (granie w pokera). Mam telefon i internet z play jeszcze miesiąc, ale play też zablokował. Sprawdziłem orange i plush - tutaj dziala i chciałem jakiś stabilny internet zrobić. Jako że przechodzę do plusha padło na plusha (lepsza też umowa na czas nieokreślony).

-
Re: Jaki router do Plusha
Skłaniam się ku ZTE MF286D albo b535 232a.
Mam zakupiona antenę ale nie chce mi się bawić w jej podłączanie bo nie będę aż tam dużo korzystać z tego neta i też nie za bardzo się na tym znam.
Antena Dualna LTE-A/4G 17dBi MIMO 1800-2600MHz
Czy warto ją na tarasie ustawić i jakoś przez okno dachowe pociagnac kabel skoro już antena jest? Zwiększy to stabilność neta ? Jak nie to bez sensu bo nie potrzebuje demona predkosci
Mam zakupiona antenę ale nie chce mi się bawić w jej podłączanie bo nie będę aż tam dużo korzystać z tego neta i też nie za bardzo się na tym znam.
Antena Dualna LTE-A/4G 17dBi MIMO 1800-2600MHz
Czy warto ją na tarasie ustawić i jakoś przez okno dachowe pociagnac kabel skoro już antena jest? Zwiększy to stabilność neta ? Jak nie to bez sensu bo nie potrzebuje demona predkosci
- wojteks
- *** Administrator ***
Plus i Orange też zablokują te strony. Nielegalny hazard w PL jest banowany. Będziesz potrzebował VPN.
Nie pomagam na PW!
-
Nie mozna używać VPNu, spróbuję jednak z operatorem na razie. Ustawa (obojętnie jak idiotyczna) ma już x lat a i tak większości operatorów nie poblokowala.
Najgorsze, że sprzedałem jakiś miesiąc temu b818 za 480zl bo nie korzystałem w ogóle
to się nazywa pech.
A wracając do tematu to jakiś router polecany do tej sytuacji?
Najgorsze, że sprzedałem jakiś miesiąc temu b818 za 480zl bo nie korzystałem w ogóle

A wracając do tematu to jakiś router polecany do tej sytuacji?