Motorola RAZR v3
Moderator: Moderatorzy
-
Fiddu
- Początkujący użytkownik forum
Motorola RAZR v3
Witam.
Chciałbym kupić jakiś telefon z UMTS w miare przystępnej cenie. Słyszałem ze Motorola RAZR v3 ma UMTS. Chce się dowiedzieć czy to prawda, bo mam chęć kupić ten telefon jeśli miałby UMTS. Googlowałem troche i odpowiedzi są róźne i mam pewne wątpliwości. Dlatego proszę was drodzy użutkownicy tego forum o radę.
Pozdrawim
Chciałbym kupić jakiś telefon z UMTS w miare przystępnej cenie. Słyszałem ze Motorola RAZR v3 ma UMTS. Chce się dowiedzieć czy to prawda, bo mam chęć kupić ten telefon jeśli miałby UMTS. Googlowałem troche i odpowiedzi są róźne i mam pewne wątpliwości. Dlatego proszę was drodzy użutkownicy tego forum o radę.
Pozdrawim
- Sundance_kid
- Guru bezprzewodowy
Re: Motorola RAZR v3
Prawda. Ciut więcej informacji w forumowej szukajceFiddu pisze:hce się dowiedzieć czy to prawda
-
Fiddu
Majac na myśli v3 chodziło mi o tę bez "i" czy "x", "xx". Bo do tej pory wyczytałem na forum, że
UMTS ma v3x czy też v3xx ale o razr v3 nie znalazłem. Z tąd moja wątpliwość.
UMTS ma v3x czy też v3xx ale o razr v3 nie znalazłem. Z tąd moja wątpliwość.
Ostatnio zmieniony 2008-01-20, 22:06 przez Fiddu, łącznie zmieniany 1 raz.
- SQ08
- Stary wyga bezprzewodowy
Motorola V3 niema UMTS. Jeżeli chcesz jakiś telefon z UMTS to dobry jest np Sony Ericsson K600i, bo jest tani, PlusFon
. Natomiast najlpiej bybyło rozglądnąć się za jakimś telefonem z HSDPA np Motorolą V3xx, V6 maxx, albo Samsungiem Z630, Z760. Nalepiej podaj kwotę jaką maksymlanie chcesz przeznaczyć na zakup telefonu. 
“The only problem with Microsoft is they just have no taste..and they don't bring much culture into their products.”
Steve Jobs.
Steve Jobs.
-
Fiddu
Chciałbym się zmieścic w granicach 300 zł. Chodziło by mi o telefon w miare funkcjonalny, bo chciałbym telefon wykorzystywać również na codzień.
Z góry dziękuje za pomoc.
Z góry dziękuje za pomoc.
- SQ08
Zobacz może na PlusFon, K600i, 6680, Z630, E770, te telefony może do 300zł kupić, ale radziłbym dołożyć trochę i kupić coś z HSDPA, bo lepiej kupić cos dobrego i na dużej 
“The only problem with Microsoft is they just have no taste..and they don't bring much culture into their products.”
Steve Jobs.
Steve Jobs.
-
Fiddu
HSDPA mnie nie urządza, ponieważ w mojej okolicy jest na razie tylko EDGE ale w tym roku ma powstać nadajnik z UMTS. Ten telewfon zdążyłby się rozsypać zanim bym się HSDPA doczekał
.
Ostatnio zmieniony 2008-01-20, 22:34 przez Fiddu, łącznie zmieniany 1 raz.
- SQ08
Ale teraz jest tak, że jak stawiają nadajnik z UMTS to odrazu jest EDGE i HSDPA więc chyba warto bynajmniej według mnie kupić telefon odrazu z HSDPA
Ale to twój wybór 
-
Fiddu
Ale niestety nie kupie telefonu z HSDPA z budżetem 300 zł.
- SQ08
Raczej tak
Więc pozostaje kupić telefon z UMTS bez HSDPA. Przejrzyj Alledrogo.pl
może znajdziesz jakąś ciekawą aukcje
Przed zakupem skonsultuj się z nami hehe 
Steve Jobs.
Steve Jobs.
-
Fiddu
Ciągle mam wątpliwości co do tej v3 razr. Otóż znalazłem taki link o Motorola RAZR v3
- SQ08
To jest niemożliwe, sam miałem kiedyś V3 RaZr i miała tylko GPRS...Dziwne na tej stronie jest błąd, na innych stronach pisze, że niema Np: na Telepolis.pl mobile.inspiracja.pl telix.pl i tak dalej, Motorola V3 NIE MA UMTS 
Steve Jobs.
Steve Jobs.
-
Fiddu
Rozumiem, czyli wątek tematu wyjaśniony.