Jednakowoż okazuje się, że sprzęt posiada ukryte strony do podglądu tychże, aczkolwiek uruchomienie ich nie jest trywialne.
Poniżej opis jak ja to robię, może się komuś przyda.
Krok 1: Zalogować się do ODU i rozwinąć menu Zarządzanie Urządzeniem:

Krok 2: Odpalić w przeglądarce narzędzia dla deweloperów, wkleić i uruchomić w konsoli poniższy kawałek kodu:
Kod: Zaznacz cały
$("body").html(function(index,html){
return html.replace("system_device_login_password","system_eng_general").replace("system_device_system_settings","system_eng_lte_ca").replace("system_device_backup_restore","system_eng_rf_band");
});
$("body").html(function(index,html){
return html.replace("system_device_login_password","system_eng_general").replace("system_device_system_settings","system_eng_lte_ca").replace("system_device_backup_restore","system_eng_rf_band");
});
Krok 3: Od tego momentu klikanie na opcje [ Hasło logowania / Ustawienia systemu / Kopia zapasowa ] będzie uruchamiać odpowiednio:
A: Ogólne informacje o sieci i sile sygnału:

B: Informacje o pasmach zagregowanych:

C: Informacje o podstawowym paśmie

Pozostałe opcje menu będą od teraz zablokowane. Funkcjonalność będzie działać do momentu odświeżenia strony.
To tyle z mojej strony, może się komuś przyda. A może ktoś lepszy w te klocki będzie w stanie moje rozwiązanie ulepszyć albo zautomatyzować.
Aha, i ubiegając pytania, to tylko podgląd, nie ma możliwości ustawiania agregacji ani nic z tych rzeczy.