HUAWEI E220 slaby zasieg

Informacje na temat podłączania i doboru anten GSM (GPRS, EDGE, UMTS, HSDPA i HSUPA), lokalizacji nadajników, zasięgów, wymuszania EDGE/3G, funkcjonowania sieci i awarii BTS-ów.

Moderator: Moderatorzy

ODPOWIEDZ
MartinLuterKing
Użytkownik forum

HUAWEI E220 slaby zasieg

Post autor: MartinLuterKing »

mam pytanie znajomy posiada modem HUAWEI E220 nie ma on mozliwosci podlaczenia anteny zewnetrznej to wiem ale czy jest jakas mozliwosc wzmocnienia syganlu

jestem nowy wiec jesli cos namieszalem z zamieszczeniem tematu to z gory przepraszam

[ Dodano: 2008-01-23, 13:06 ]
:D odpowiem sobie sam bo ktos widze ze tez mial taki problem i znalazle na forum zdjecia jak podlaczyc antene
dzieki wszystkim i przepraszam za zamieszanie :)
martiii
Początkujący użytkownik forum

Re: HUAWEI E220 slaby zasieg

Post autor: martiii »

witam :]
mam ten sam problem, zamierzam właśnie kupić te modem (usb, huawei e220) i też szukam informacji o tym, czy można jakoś podpiąć do niego antenę :)
chcę go podłączyć już na dniach, a mam póki co kompa stacjonarnego,ale za jakiś miesiąc będę wymieniać na laptopa, więc zależy mi by modem nadawał się i do stacjonarnego i do lapka, więc pozostaje modem na usb...ale na antenie też mi bardzo zależy
bardzo proszę o pomoc :zawstydzony:
zDaleKi
Stary bywalec bezprzewodowy

Re: HUAWEI E220 slaby zasieg

Post autor: zDaleKi »

martiii pisze:zamierzam właśnie kupić te modem (usb, huawei e220) i też szukam informacji o tym, czy można jakoś podpiąć do niego antenę
A widziałaś ten temat >KLIK - Huawei E220 z zewnętrzną anteną< :]

EDIT:
Pozostałe posty na temat dołączenia anteny scalone do tamtego wątku.
Ostatnio zmieniony 2008-01-25, 11:36 przez zDaleKi, łącznie zmieniany 1 raz.
Pozdr, (R) BliSki. (tm)
Pytania dotyczące kwestii technicznych tylko na forum. Pamiętaj PW to nie helpdesk.
ODPOWIEDZ