Cześć, szukam routera do sieci Play. Nadajnik oddalony ok 2 km. Telefon rzuca między LTE800/ 1800 / 2100. Mam na maszcie antenę dualną cybertecha. Aktualnie mam Huawei e3372+ router dovado. Prędkością są ok 100 Mb/s i chyba modem już nie wyrabia.
Cześć, przychodzę z jescze jednym pytaniem odnśnie VOIP. Czy tylko działa to podłączając telefon pod analog czy można korzystać z komputera jako telefonu ? I karta z Play będzie działać jako VOIP czy SIP ? Doładowanie co miesiać kwotą 45 zł daje nielimitowane rozmowy więc rodzicom by to się przydało. Bo mam zamiar dać telefon w domu albo i dwa i muszę ze strychu przeciągnąc jeszcze kabel rj11.
matek451 pisze: ↑2024-05-06, 17:26
Ale nie z tego linka co pokazałeś?
Powiedz mi taką rzecz, ten agreguje 2 pasma. Znalazłem używkę b818 i rzekomo agreguje 4 no mam pewne ale, w Niemczech taki b818 idzie dostać za 50 euro za używkę i zastanawiam się czy warto by mieć ewentualnie 2600+2100+1800. Tylko na ten znów jestem w Niemczech i może go wezmę bo nie są to duże pieniądze. Napisałem Ci na PW wczoraj, ale mniejsza. Ten b535 może sprzedam sąsiadom bo się pytali o internet jak kręciłem masztem by zmienić kierunek anten