Aktywowałem dzisiaj tę promocję. Aktywacja banalna, doładowałem konto za 35 zł (wystarczyłoby za 30, na starterze było już 5 zł) i wysłałem SMS o treści "ZGODA35" na 80221. Wskoczyło ~960 GB. W kolejnym dostanę kolejne 500 GB za 17,50 zł. Na koncie zostało 22,50 zł. Możliwe, że będzie konieczne przedłużenie ważności konta. Doładowanie za 30 zł przedłuża ważność konta tylko o miesiąc.
Edit. Aplikacja iPlus pokazuje ważność konta do 2 września 2024. Okaże się za miesiąc czy muszę doładować.
Nie musiałem doładowywać konta. Gigabajty rzeczywiście nie przepadają. Aktualnie mam ponad 1200 GB do wykorzystania.
Więc fajna opcja bo za 35 zł (starter 5 zł i doładowanie 30 zł) jest jakieś 1500 GB na 2 miesiące.
Wychodzi 17,5 zł za miesiąc i kartę w routerze można wymieniać co 2 miesiące.
Jak ktoś lubi wymieniać karty SIM co 2 tygodnie to tak. U mnie router wisi w hermetycznej skrzynce na dachu i dostęp do niego jest utrudniony (bez drabiny nie da rady). Co kto lubi.
Tak informacyjnie gdyby ktoś chciał skorzystać z oferty Plusa. Gigabajty rzeczywiście nie przepadają. Aktualnie mam na koncie prawie 1,6 TB do wykorzystania.