Chciałbym poprosić o wytłumaczenie, o co chodzi z tym agregowaniem pasma na przykładzie 889.
ZTE hack - jak to się instaluje jak korzysta bezpiecznie. Jak testuje i wybiera optymalne rozwiązanie-priorytetem dla mnie jest stabilność łącza.
Przy mocowaniu anteny miałem wrażenie ze wszystko się rozłączyło, bo antena po prostu się wyłączyła (brak zapalonych diod - laptop bez internetu miał pominięty router T5400). Mam wrażenie ze ona ma jakieś oszczędzanie energii które bym chciał wyłączyć) i sie wyłącza jak nie ma żadnego transferu. Po wyłączeniu zasilania i włączeniu nagę zaczęła działać. Dzis jak wróciłem do domu i internetu nie było w wifi z rutera asusa RT-AX57 (bo wyłączyłem WiFi z T5400 aby nie molestować sie wifi z dwóch routerów) i uruchamiałem na Asusie WIFI. Po uruchomieniu PC internet powrócił jak by musiał się rozruszać.
Interent który miałem 700/120 dziś przy speed teście spadł nawet do 40Mbit choć zazwyczaj 250Mbit ale 300 już nie osiągnie nawet w nocy.
Ten post jest nijako kontynuacją:
https://www.elektroda.pl/rtvforum/topic ... l#21275590
Z mojej strony mogę powiedzieć, że szanuje czas ludzi. Jeśli ktoś by miał ochotę podjąć ten temat na porządnie to niech nie wacha się podać nr konta czy portfel krypto także.
.Chciałbym się trochę doedukować ale nie spędzać teraz 30h czytając forma co jest czym.
Proszę także o tolerancję dla mnie wiem że postów na temat ZTE jest wiele ale żaden nie tłumaczy wszystkiego na poziomie nazwijmy to praktycznym.