Play na kartę lubię to-przedłużenie konta bez bonusowych GB.
Moderator: Moderatorzy
-
- Początkujący użytkownik forum
Play na kartę lubię to-przedłużenie konta bez bonusowych GB.
Witam serdecznie.
Mam pytanie tak jak w tytule postu. Kończy mi się ważność konta i chciałbym je przedłużyć. Przy doładowaniu na konto wskakują od razu bonusowe GB internetu, a nie chcę żeby wskakiwały. Jest jakiś sposób żeby na koncie pojawiły się pieniądze, bez bonusowych GB przyznawanych za doładowanie?
Pozdrawiam
Mam pytanie tak jak w tytule postu. Kończy mi się ważność konta i chciałbym je przedłużyć. Przy doładowaniu na konto wskakują od razu bonusowe GB internetu, a nie chcę żeby wskakiwały. Jest jakiś sposób żeby na koncie pojawiły się pieniądze, bez bonusowych GB przyznawanych za doładowanie?
Pozdrawiam
-
- Specjalista bezprzewodowy-junior
Re: Play na kartę lubię to-przedłużenie konta bez bonusowych GB.
W trybie doładowania JEDNORAZOWEGO raczej bonusa z automatu nie doda.
-
Nie za bardzo rozumiem. Co to jest to doładowanie jednorazowe?
Nawet jak doładuję za 5 zł. i dostanę np. 100 MB to będzie lipa. Muszę zrobić tak ,żeby pieniądze pojawiły się na koncie ale bez żadnych dodatkowych gratisowych danych.
Nawet jak doładuję za 5 zł. i dostanę np. 100 MB to będzie lipa. Muszę zrobić tak ,żeby pieniądze pojawiły się na koncie ale bez żadnych dodatkowych gratisowych danych.
- onken
- ** Moderator **
Tak się chyba nie da
Wypożyczę kartę no limit - Nielimitowany internet w T-Mobile / Orange oraz Play
Cena - 60 zł za m-c
Play - 70 zł za m-c
Kontakt na PW
-
dostajesz bonusowe mb, bo taka jest oferta play.
po prostu ich nie używaj.
jeżeli nie potrzebujesz na tym numerze internetu to możesz zmigrować np. do fakt mobile gdzie po doładowaniu za 5zł masz rok ważności konta a rozmowy są po 0,15zł/min a nie po 0,79zł/min. i możesz ustawić, że nie wydasz więcej niż 15zł/mc na rozmowy i sms.
migracja najpierw do play na kartę 3.0 a potem do fakt mobile.
1. *163#
2. wybór pnk 3.0
3. jeżeli przyjdzie mms to trzeba potwierdzić przejście sms TAK na numer z mms. chyba 729080819
4. odczekanie kilku godzin
5. przejście do fakt *163*12#
6. potwierdzenie sms TAK -> 729080819
lubię to taryfa z darmowym internetem z prędkością chyba 16kb/s, żeby użytkownik nie płacił po kilka tys.zł jak ma smartfon a nie ma żadnego pakietu internetowego. po doładowaniu dają bonusowe mb bez ograniczenia prędkości do 16kb/s.
po prostu ich nie używaj.
jeżeli nie potrzebujesz na tym numerze internetu to możesz zmigrować np. do fakt mobile gdzie po doładowaniu za 5zł masz rok ważności konta a rozmowy są po 0,15zł/min a nie po 0,79zł/min. i możesz ustawić, że nie wydasz więcej niż 15zł/mc na rozmowy i sms.
migracja najpierw do play na kartę 3.0 a potem do fakt mobile.
1. *163#
2. wybór pnk 3.0
3. jeżeli przyjdzie mms to trzeba potwierdzić przejście sms TAK na numer z mms. chyba 729080819
4. odczekanie kilku godzin
5. przejście do fakt *163*12#
6. potwierdzenie sms TAK -> 729080819
lubię to taryfa z darmowym internetem z prędkością chyba 16kb/s, żeby użytkownik nie płacił po kilka tys.zł jak ma smartfon a nie ma żadnego pakietu internetowego. po doładowaniu dają bonusowe mb bez ograniczenia prędkości do 16kb/s.
-
- Stary wyga bezprzewodowy
Taryfa w Play 'od nowa', płacisz 5zł za utrzymanie numery z tym że wystarczy co miesiąc te 5zł doładować. Nic nie dostajesz za doładowanie a za te 5zł robisz co chcesz np. kupujesz pakiet minut (rozmowy w sieci masz darmowe).
Korzystam z tego od dłuższego czasu.
Ze strony Play:
Korzystam z tego od dłuższego czasu.
Ze strony Play:
Jeśli chcesz zmienić ofertę na Play na Kartę odNOWA, wpisz i zatwierdź kod *163*20# . Zmiana oferty może trwać do 24 godzin. Powoduje utratę wszystkich usług, bonusów i promocyjnych pakietów złotówek.
MC888 -> Orange
- onken
- ** Moderator **
Z tego co wiem do odnowy już nie da się zmigrować.
Wypożyczę kartę no limit - Nielimitowany internet w T-Mobile / Orange oraz Play
Cena - 60 zł za m-c
Play - 70 zł za m-c
Kontakt na PW
-
Witam Panowie.
Dzięki za wszystkie porady, niemniej zamierzonego celu nie udało mi się wykonać. Na starterze Play na kartę Lubię To, miałem nielimitowany internet. Bonusowe MB za doładowanie zabijały ten internet, więc potrzebowałem takiego przedłużenia konta, gdzie nie pojawią się te bonusowe MB/GB. No ale to już pieśń przeszłości-internet bezpowrotnie się skończył i teraz będę jechał na jakichś starterach, wymienianych pewnie co miesiąc.
Dzięki za wszystkie porady, niemniej zamierzonego celu nie udało mi się wykonać. Na starterze Play na kartę Lubię To, miałem nielimitowany internet. Bonusowe MB za doładowanie zabijały ten internet, więc potrzebowałem takiego przedłużenia konta, gdzie nie pojawią się te bonusowe MB/GB. No ale to już pieśń przeszłości-internet bezpowrotnie się skończył i teraz będę jechał na jakichś starterach, wymienianych pewnie co miesiąc.