Od kilkudziesięciu lat korzystam z kart i wyrzucam gdy mam ochotę na inną

Moderator: Moderatorzy
Na 3 miesiące za 15zł? Jakim cudem?tomekwwa pisze: 2025-05-26, 13:04 Doładujesz za dychę, żeby mieć dodatkowe 150GB? Po co? Za 5+10 to masz 3 miesiące po 760GB w każdym.
No przecież nie działa uruchomienie darmowego pakietu bez doładowania 10zł. Nie da się za 5zł. Musi być 15zł. Ja to dziele na prawie 2 miesiące, jeden starter. Dużo stratny nie jestem
Nie musisz być taki agresywny. Ja kieruje się regulaminami. Każdy pakiet wymagał doładowania 10zł, to uznałem to za fakt.tomekwwa pisze: 2025-05-30, 17:53 Napisane wiele razy, więc już dawno by się skończyło. Ale nadal pojawiają się odkrywcy nie czytający tematu.
virgin obsługuje aplikacja Play i z jej poziomu można zarejestrować kolejny numerstefano pisze: 2025-06-28, 12:57 Skoro w Virgin da się bez doładowania za 10zł uruchomić pakiet na start jak to było kiedyś w Playu na kartę, to napiszcie czy da się u nich łatwo i szybko rejestrowac nowe karty czy za każdym razem trzeba się bawić w sklepie jak sie nie używa wspieranego banku ? W Orange jest o tyle fajnie, że po rejestracji jednej karty to później w apce wystarczy po zużyciu jednej karty, kliknąć zarejestruj numer, wpisać dane sim i za chwilę karta jest aktywna. A jak jest z tym w Virgin i ich apce/systemie ?
U mnie do niedawna działało. Ale z miesiąc temu zauważyłem problemy z lagami w grach, buforowa od filmów, ale nie powiązałem faktów. Wczoraj wchodzę w ustawienia routera a tam łączy się z bts bez 5g, a wymuszanie pasma powoduje, że łączy się na 3g. No chyba że sam router się rozkraczył