iPlus Huawei E220 nie wykrywa karty :(

Pozostałe zagadnienia (sprzętowe i programowe), które nie pasują do powyższych kategorii np. optymalizacja łącza, liczniki danych, bezpieczeństwo w sieci, informacje podstawowe.

Moderator: Moderatorzy

ODPOWIEDZ
Ming
Początkujący użytkownik forum

iPlus Huawei E220 nie wykrywa karty :(

Post autor: Ming »

Ja na wstępie powiem, że nie bardzo znam się na internecie komórkowym ale mam dosyć poważny problem z iPlusem i modemem Huawei E 220. Otórz po formatowaniu dysku i ponownym zainstalowaniu Windows tweaked xp SP2 mój komp przestał w ogóle widzieć kartę. Zaznaczę, że nawet nie wykrywa mi sprzętu podpiętego pod USB, mimo że modem jest aktywny. Dodam że wcześniej miałam zainstalowanego Windowsa Xp SP2 i nie miałam żadnego problemu z iPlusem ( wyjąwszy tragicznie niską prędkość usługi). Zastanawiam się czy to nie wina łatki, która to zainstalowała mi drivery od Visty. :( :( Błagam pomocy!!! :cry: Nie wiem co zrobić. Ojciec jest expert od neta komórkowego, ja niestety wolę stałe łącza, ale jestem w trasie:( Bardzo proszę o szybką odpowiedź i z góry serdecznie dziękuję :)

[ Komentarz dodany przez: Jaco: 2008-01-27, 23:47 ]
Zdublowany post już usunąłem. Spamowanie na forum jest zabronione :nienie:
Awatar użytkownika
Jaco
Mistrz bezprzewodowy - moderator

Re: iPlus Huawei E220 nie wykrywa karty :(

Post autor: Jaco »

Ming pisze:Windows tweaked xp SP2 mój komp przestał w ogóle widzieć kartę.
To jest bardzo okrojona wersja systemu i dlatego tak będzie się działo.Najlepszym rozwiązaniem będzie ponowne zainstalowanie Win XP SP2.

[ Dodano: 2008-01-27, 23:43 ]
Jeśli chcesz mieć wygląd Visty zainstaluj sobie VistęMizer i będziesz miała XP jak Vistę nawet z IE7.
Ostatnio zmieniony 2008-01-28, 00:06 przez Jaco, łącznie zmieniany 1 raz.
Ming
Początkujący użytkownik forum

Post autor: Ming »

Dzięki bardzo mocno, jutro spróbuję tak zrobić. Mam nadzieję że mi to pomoże:)
Awatar użytkownika
Jaco
Mistrz bezprzewodowy - moderator

Post autor: Jaco »

Ming pisze:Mam nadzieję że mi to pomoże:)
Przecież sama napisałaś :
Ming pisze:Dodam że wcześniej miałam zainstalowanego Windowsa Xp SP2 i nie miałam żadnego problemu z iPlusem
więc na pewno pomoże :ok:
ODPOWIEDZ