Regulamin promocji „Rozmowy, SMSy i MMSy
bez limitu za 0 zł na pierwszy miesiąc
+ ekstra 5400 GB przez rok” w Orange na kartę
obowiązuje od 24 kwietnia do 15 września 2024 r.
3. Aby włączyć Promocję należy wysłać bezpłatny SMS o treści START pod numer 814.
T-Mobile - właśnie to testuję od wczoraj, wpadło mi ponad 600 GB na 31 dni + 200GB + 30GB + 30GB w sumie po 1 dniu używania zostało mi jeszcze 857GB na 30 dni, nie zużyję tego w miesiąc.
Regulaminy są dwa (do 30 września 2024):
WARUNKI OFERTY „ROK INTERNETU” DLA UŻYTKOWNIKÓW T-MOBILE NA KARTĘ https://www.t-mobile.pl/c/_bffapi/webcm ... 07_1001107
WARUNKI OFERTY „PIERWSZY MIESIĄC ZA DARMO” DLA UŻYTKOWNIKÓW T-MOBILE NA KARTĘ https://www.t-mobile.pl/c/_bffapi/webcm ... 07_1003276
Czyli najpierw aktywujesz ofertę GO! L za 0 zł na pierwszy miesiąc zgodnie z regulaminem nr 2
A potem aktywujesz 600GB dla oferty L zgodnie z regulaminem nr 1
a 200GB chyba samo po drodze wpada (chyba nic nie aktywowałem i samo wpadło, ale nie mam pewności)
U mnie jest z jakiegoś powodu trochę więcej bo 580 GB ale wątpię żeby to było ważne np. miesiąc. Bez doładowania to... Pewnie standardowo tylko 5 dni czy ile tam u Pomarańczowych jest...
Coś nowego w Plushu ? Wczoraj aktywowałem kartę , doładowałem 5pln , aktywowałem rwk , zużyte już z 15GB i internet dalej jest.
Po wysłaniu kodu *121# , jest Plush ważny na rok , Plush2GB/5dni 0MB , Plush Non stop BIG single (953,67 GB) , no i tego w ogóle nie ubywa... Ale jest ważne tylko 5dni. Mam nadzieję , że jak to się skończy , to jeszcze będzie 200GB za zgody..
Czy paczki 100 i 200 już się skończyły?
Wyskakuje błąd że "nie jesteś uprawniony do tej promocji" i to samo słyszałem też od kilku osób.
Też tak macie?
OK, ale... Nie chce mi się nic doładowywać bo i tak co 15 dni zmieniam starter, 500 to dla mnie za dużo, ale 100 czy 200 byłoby idealnie.
Czyli wychodzi na to, że muszę szukać czegoś nowego. Teraz w PLAY i Orange na start za 5 jest 100 GB tak ?
W Orange za 5 zeta masz 1.15 TB na 36 dni i równolegle 506 GB na 67 dni, ale to 506 GB schodzi jako pierwsze.
Edit_1: Właśnie aktywowałem nowy numer i albo trafiłem jakiś lipny starter(drugi raz w przeciągu roku) albo eldorado w Orange się lekko skończyło. Teraz jest 1.15 TB na 31 dni(wcześniej było 1.15 TB na 36 dni) i równolegle 506 GB na 31 dni(wcześniej było 506 GB na 67 dni).
Najprawdopodobniej będzie działał , bo rzadko kiedytrafiają się modemy z simlockiem ( nawet nie napisałeś jaki) , ale zawsze można przecież taki starter kupić i wypróbować , to 5PLN tylko....
No i dwa , skąd wiesz ,że Plus będzie lepszym/szybszym rozwiązaniem ? Czy ma wystarczający zasięg , czy ma 5G ?
Inni operatorzy też mają podobne oferty ,wiec trzeba najpierw sprawdzić jakie są najlepsze możliwosci w Twojej lokalizacji i tego operatora wybrać...
Kaloteck pisze: 2025-02-07, 13:28
A czy ten zwykły zielony Plus (tzn. NIE żółty Plush) oferuje coś dobrego za 5 (a więc BEZ doładowania) ?
Za 5 pln kup starter z innej sieci jeśli nie masz innego wolnego numeru na kartę i możesz przenieś od niedawna do Plusa za 0 złoty na 3-mce na karte.
Osobiście jadę od dawna na podobnej wersji w Plushu 3-mce za przeniesienie numeru na karte za 0pln w tym no limit + około 2.2TB na te 3 miechy
Nie moge rejestrowac nowych starterow ale jaja... ani przez bank ani przez strone... do tej pory na siebie zarejestrowalem pewnie ze 200-300 starterow przez ostatnie 3-4 lata. Czyzby jakis limit?
Kaloteck pisze: 2025-11-07, 14:00
Nie moge rejestrowac nowych starterow ale jaja... ani przez bank ani przez strone... do tej pory na siebie zarejestrowalem pewnie ze 200-300 starterow przez ostatnie 3-4 lata. Czyzby jakis limit?
Gdzieś mi mignęło, że 20 starterów na pesel.
Nie pamiętam gdzie to widziałem.
Pytanie ile z tych zarejestrowanych kart jest aktywnych (w sensie nie zablokowanych przez operatora). Taki zarejestrowany ale nie opłacany SIM po jakimś czasie powinien zostać zablokowany przez operatora i znikać z konta/peselu na które był zarejestrowany. Na pewno tak jest w Play.
Bo w zasadzie pojawia się pytanie ile kart można zarejestrować na siebie a ile może być aktywnych dla danego peselu.