Witam
Posiadam modem GPRS Option Globttroter 3G i łącze się za pośrednictwem sieci Orange.
I mam problem z wyświetlaniem stron, otóż:
Na niektórych stronach jak są jakieś grafiki lub zdjęcia są one wyświetlane w bardzo niskiej rozdzielczości - widac małe kwadraciki.
Też czasmi jest tak że ikony wyświetlają się na szarym tle, np. na:
allegro.pl
interia.pl
fotka.pl
google.pl
Pozdrawiam i proszę o pomoc
Option+Orange=Problem z wyświetlaniem stron www
Moderator: Moderatorzy
proxy ??
Zauwaz ze na poczatku zamiast ze srona przegladarka www moze laczyc sie z jakims proxy ? - tez sie zdziwilem ze korzystajac z gprs w orange mialem "zoptymalizowane" przez jakies proxy obrazki w celu zmiejszenia zuzycia pasma
- cos u nich cienko z duzymi rurami - nadaje z iplusa i doslownie kabel usb mi urywa
- nie wiem czu mozna wylaczyc ta opcje - ale mozna kliknac na obrazek i wcisnac kombinacje klawiszy podana na malutkiej wyswietlajacej sie wtedy podpowiedzi - tylko ze jest problem kiedy mamy duzo obrazkow
- nie wiem jak to cholerstwo pominac - <font color="#FF00FF"><b>»»na pewno««</b></font> byc moze jakims innym proxy w3cache ?!!

Re: Option+Orange=Problem z wyświetlaniem stron www
Ale te obrazki czaem mi sie wyswietlaja poprawnie a czaesm nie, nie wiem od czego to zalezy.
Ewentalnie moge przesłać na maila te strony, albo chociaz te obrazki co są źle wyświetlone.
Pozdrawiam
Ewentalnie moge przesłać na maila te strony, albo chociaz te obrazki co są źle wyświetlone.
Pozdrawiam