MMORPG na blueconneccie?

Zagadnienia dotyczące technice w szerokim tego pojęcia znaczeniu czyli luźne dyskusje o zagadnieniach technicznych ale nie związanych z główną tematyką forum, m.in, komputery, oprogramowanie, systemy operacyjne - techniczny Hyde-Park.

Moderator: Moderatorzy

ODPOWIEDZ
Pajda
Początkujący użytkownik forum

MMORPG na blueconneccie?

Post autor: Pajda »

Witam, chodzi o gre typu Muonline, Knights online, czy te gry poszlaby na blueconneccie? Korzystajac oczywiscie z hspda? Czy duzo bedzie zzeralo danych, bo limit mam tylko 500mb :(
Ostatnio zmieniony 1970-01-01, 01:00 przez Pajda, łącznie zmieniany 1 raz.
shaman

Re: MMORPG na blueconneccie?

Post autor: shaman »

Gram w WoWa, nie patrzę ile zżera. Na HSDPA/UMTS 3-4 kreski gra się komfortowo. Logowanie to mrugnięcie okiem.
Pajda

Stroisz sobie ze mnie zarty czy mowisz powaznie? ze woOw Ci chodzi to naprawde jestem zaskoczony , gralem ze 2 razy we wowa swietna gra...ja mam problem bo hsiup ma tylko 1 kreske...niekiedy 2 ale to juz zalezy gdzie usiade ... po limicie to tez chyba nie ma znaczenia co? patrzylem czy w csa da sie grac ...mam nadal limit i ping byl taki sam jak gdybym jego nie mial:) 200+ czyli rozumiem , ze w gry mmorpg da sie grac:o chcialbym sobie jeszcze pograc w Muonline przykladowo , jezeli ktos w to gra , niech sie ze mna skontaktuje ;) gg mam bodajze w profilu , no to fajnie tylko czy na moim hsiupie gdzie tak slaby jest odbior , da rade grac?
Jarek no.1

Post autor: Jarek no.1 »

Podaj linka do tej gry, to sprawdzę jak działa.
Pajda

globalmuonline.com/download_client.php
ODPOWIEDZ