Pomorskie - Dąbrówka Wielka [okolice Lęborka]

Sieci bezprzewodowe w technologii 2.4 GHz i 5 GHz oraz usługi polskich operatorów WiFi / Wi-Max / HiperLAN, dyskusje o routerach.
Reklama: Szukasz dostawcy internetu? Sprawdź https://isp.today/pl/ ogólnoświatowy katalog dostawców internetu.

Moderator: Moderatorzy

ODPOWIEDZ
myqouay

Pomorskie - Dąbrówka Wielka [okolice Lęborka]

Post autor: myqouay »

siema wam! mam wielki problem. mieszkam w takim <font color="#FF0000"><b>***Cenzura***</b></font> ze wokolo las. neo nie dochodzi bo za daleko od przekaznikow. radiowki z leborka tez nie dochodza [najsmieszniejsze jest ze naleze do powiatu wejherowskiego - ale radio z wejherowa to juz w ogole nie dochodzi]. mam na razie pakiet non-stop czyli bez limitow zadnych ale trzeba sie wdzwaniac i to zajmuje telefon w dodatku przesylanie 56kbps to jest masakra w czasach lotow kosmicznych :twisted: . jedyne co by u mnie chyba dzialalo to skyDSl ale nie mam tyle kasy. era ma drogi zestaw [modem] i tez wolna jest. orange tez wolny i iPlus tez bo wszystkie tylko gprs u mnie oferuja. nie wiem co zrobic bo nie chce wydawac na neta specjalnie za duzo :roll:
Awatar użytkownika
wojrep
Użytkownik forum

Re: Pomorskie - Dąbrówka Wielka [okolice Lęborka]

Post autor: wojrep »

No sprawa jest kiepska ...

Zorientuj sie jak wyglada sprawa internetu w innych miescowościach twojej gminy i zapraszam na GG 3048403
ODPOWIEDZ