Kto ma iplusa niech tu wejdzie pilne !!!!!!!!!!!!!!!!!!
Moderator: Moderatorzy
Kto ma iplusa niech tu wejdzie pilne !!!!!!!!!!!!!!!!!!
Podobno wejść mają ograniczenia w limitach w plusie - ja nie mam telef kom. w plusie tylko w idei , jak ktos ma tel w plusie to prosze aby zadzwonił na bezpł nr 601 101 101 i zapytał sie czy maja byc limity od maja czy nie , ktos podał takie info na forum ale ludzie są rózni !!!!!
ciekawe jak jest naprawde w plusie od maja
pozdr
ciekawe jak jest naprawde w plusie od maja
pozdr
Re: Kto ma iplusa niech tu wejdzie pilne !!!!!!!!!!!!!!!!!!
No niewytrzymałem i zadzwoniłem -powiedzieli że nic nie wiedza o zadnych limitach w iplusie ( co rzekomo od maja maja nastapić )
takie info podał jeden gosc na forum - co jest nieprawdą
;;SERDECZNIE GO POZDRAWIAM ""
takie info podał jeden gosc na forum - co jest nieprawdą

;;SERDECZNIE GO POZDRAWIAM ""
Jeli sie nie sciaga filmów to 1 GB chyba wystarczy w zupełności.Przeciwz moło kto bawi sie sciąganie filmów takim łączem
- dormario
- Stały użytkownik forum
Zgoda ale jeżeli jest to jedyne łącze tolimit byłby tragedją. a tak naprawdę to ściąganie przy EDGU tak żle nie idieAnonymous pisze:Jeli sie nie sciaga filmów to 1 GB chyba wystarczy w zupełności.Przeciwz moło kto bawi sie sciąganie filmów takim łączem

To sobie wyciągnij karte z modemu,włóż do telefonu i zadzwoń.ja nie mam telef kom. w plusie tylko w idei , jak ktos ma tel w plusie to prosze aby zadzwonił na bezpł nr 601 101 101 i zapytał sie czy maja byc limity od maja czy nie , ktos podał takie info na forum ale ludzie są rózni !!!!!
Niektóre rozwiązania są takie proste,tylko trzeba troche pomyśleć

[/quote]Anonymous pisze:To sobie wyciągnij karte z modemu,włóż do telefonu i zadzwoń.ja nie mam telef kom. w plusie tylko w idei , jak ktos ma tel w plusie to prosze aby zadzwonił na bezpł nr 601 101 101 i zapytał sie czy maja byc limity od maja czy nie , ktos podał takie info na forum ale ludzie są rózni !!!!!
Niektóre rozwiązania są takie proste,tylko trzeba troche pomyśleć![]()
A jak koleś miał blokade karty sim w telefonie to co miał zrobić ??

Dokładnie mam blokade sim i karty nie moge przełozyć, ale nie ważne zadzwoniłem i sie dowiedziałem a przede wszystkim dałem rzetelna informacje na temat . na forum
Człowieku jakie rzetelne, że jakas ci....a z BOK Ći powiedziała to co chciałes usłyszec to nie znaczy że rzetelne.Mi ponad miesiąc mówią to co chcę usłyszeć, że mi oddadzą i odblokują simdate.Powiem szczerze ch...j na nią już kłade ale chodzi o zasade
Po 1. Zadzwoniłem do działu technicznego internetu w plusie
po 2. Rozmawiałem z facetem a nie z c*** ą zadawałem mu różne pytania na różne tematy zwiazane z siecia i powiem ze sie zna !!
byc może że trafiłem na kogos kompetentnego !
kilka razy już tam dzwoniłem jak mialem jakies problemy i jakos trafiałem na fachowca, jak byłem w pomaranczy to ludzie z technicznego osyłali mnie jeden do drugiego i nic sie nie dowiedziałem to sie wk*****m i przeszedłam na plusa i raczej nie narzekam
koniec tematu i postu na ten tem. szkoda gadac
po 2. Rozmawiałem z facetem a nie z c*** ą zadawałem mu różne pytania na różne tematy zwiazane z siecia i powiem ze sie zna !!
byc może że trafiłem na kogos kompetentnego !
kilka razy już tam dzwoniłem jak mialem jakies problemy i jakos trafiałem na fachowca, jak byłem w pomaranczy to ludzie z technicznego osyłali mnie jeden do drugiego i nic sie nie dowiedziałem to sie wk*****m i przeszedłam na plusa i raczej nie narzekam
koniec tematu i postu na ten tem. szkoda gadac
-
- Początkujący użytkownik forum
a mam takie male pytanie....limit w iPlusie wynosi 1GB o ile dobrze zauwazylem.. czy jest w ogole jakis sposob(trik) cokolwiek zeby ten limit 1GB obejsc??? l
- hubikas
- Stały użytkownik forum
Zainstalowac sobie np. DU Meter i kontrolowac ilosc sciaganych/wysylanych danych. Jedyny sposobDrela pisze:a mam takie male pytanie....limit w iPlusie wynosi 1GB o ile dobrze zauwazylem.. czy jest w ogole jakis sposob(trik) cokolwiek zeby ten limit 1GB obejsc??? l

iPlus + NOKIA 6650 = UMTS = ~ 45kB/s :-) 2006r stare czasy, kto to jeszcze pamieta :-)
- seboo
- Specjalista bezprzewodowy-junior
ja bym kupil dodatkowy pakiet - to tez jest jakies obejscie przeciez !
- Varmack
- Stały użytkownik forum
Dodatkowy pakiet, a co to ;> ??
BTW. Kiedy odblokowują transfer jak przytną w plusie ? bo mi juz dobiega konca nowy okres rozliczeniowy, a dalej mam przyciety ;/
BTW. Kiedy odblokowują transfer jak przytną w plusie ? bo mi juz dobiega konca nowy okres rozliczeniowy, a dalej mam przyciety ;/
Ja nie my?le co mówie - ja, mówi? co my?l?...
- JK
- Stały użytkownik forum
To coś takiego, czego nie mogę zamówić od dwóch miesięcy. Jak nie chcą mojej dodatkowej kasy to nie. Nie będę na razie składał reklamacji.Varmack pisze:Dodatkowy pakiet, a co to ;> ??
Mi odblokowują zawsze w pierwszym dniu nowego okresu rozliczeniowego.Varmack pisze:Kiedy odblokowują transfer jak przytną w plusie ?
N6230 + AXF-15S + MBC-15S + ATK-20 + BT = 200 kb/s -> 32 kb/s (iPlus)
-
mi sie w ostatnim miesiącu udalo sciagnac grubo ponad 2GB w okresie 3 tygodni , potem na jakis tydzien net kompletnie siadł zadna strona sie nie otwierała GG tylko bylo w stanie sie odpalic , teraz wszystkoi wrócilo do normy, dlatego dziwie sie co to bylo bo myslalem ze 1GB jest limit
- klisza
- Specjalista bezprzewodowy-junior
Jeśli masz iPlus 110 kupiony w czerwcu lub później to limit jest 2 GB.
- iPlus - Motorola v235 Rz?dzi - Firefox -
-
Mam iPlusa dwa tygodnie, limit 1GB juz przekroczylem i mi prędkość obcieli do 32 Kb/s a przedtem mialem 230 Kb/s. Limit w iPlus już obowiązuje.
- DADA
- Stały użytkownik forum
Niestety obowiązuje już od dość dawna była już prowadzona dyskusja na forum na ten temat.balbin pisze:Limit w iPlus już obowiązuje.
Radzę się zapoznać z tematem zanim zabraknie cennych Kb