co lepsze siemens es 75 czy globetrotter combo edge?
Moderator: Moderatorzy
-
- Początkujący użytkownik forum
co lepsze siemens es 75 czy globetrotter combo edge?
witam, posiadam karte globetrotter w erze lecz nie współpracuje ona z moim pecetem, era zaproponowała mi zamiane na siemensa es 75, chciałbym się dowiedzieć czy tkak zamiana jest korzystna dla mnie. pozdrawiam
Re: co lepsze siemens es 75 czy globetrotter combo edge?
Powiedz żeby ci kare wybulili za nie dotrzymywanie umowy
A jak sie nie da to sie wymień chyba że ci na tej karcie zależy (sam bym chciał es75
) i możesz go wszędzie łatwo podłączyć.

A jak sie nie da to sie wymień chyba że ci na tej karcie zależy (sam bym chciał es75

Nawet nie zdajecie sobie sprawy jakie numery wycina Siemens Es 75.Ja go mam i już nie wytrzymuje,cały czas się wiesza. Trzeba wgrywać oprogramowanie co jakieś 2 dni.Oczywiście w serwisie mówią że wszystko jest ok.Lepiej dobrze przemyśl tę decyzje.Bo możesz mieć "Siemensa ale niekoniecznie działający internet"
Pozdrawiam.
Pozdrawiam.
-
- Stały użytkownik forum
U mnie jak na razie śmiga, że aż miło. Widziałem również sporo negatywnych opinii, że na poczatku kiepsko działa, ale po odwiedzisnach w serwisie jest OK.Kudi pisze:Nawet nie zdajecie sobie sprawy jakie numery wycina Siemens Es 75.Ja go mam i już nie wytrzymuje,cały czas się wiesza. Trzeba wgrywać oprogramowanie co jakieś 2 dni.Oczywiście w serwisie mówią że wszystko jest ok.Lepiej dobrze przemyśl tę decyzje.Bo możesz mieć "Siemensa ale niekoniecznie działający internet"
Pozdrawiam.
A za co mu mają zwracać??Maciej pisze:Powiedz żeby ci kare wybulili za nie dotrzymywanie umowy....
grandvoyager1 pisze:witam, posiadam karte globetrotter w erze lecz nie współpracuje ona z moim pecetem
blue connect/Huawei E160