net na woli, stare kable UPS w bloku- pomóżcie

Sieci bezprzewodowe w technologii 2.4 GHz i 5 GHz oraz usługi polskich operatorów WiFi / Wi-Max / HiperLAN, dyskusje o routerach.
Reklama: Szukasz dostawcy internetu? Sprawdź https://isp.today/pl/ ogólnoświatowy katalog dostawców internetu.

Moderator: Moderatorzy

ODPOWIEDZ
Meth

net na woli, stare kable UPS w bloku- pomóżcie

Post autor: Meth »

Pomóżcie mi kupiłem kompa specjalnie do netu a dowiedziałem się że u mnie w bloku na ul.Wawelberga (koło Płockiej)są stare kable i nie mogę założyć netu z UPS nie chce z TP bo to mnie za drogo wyniesie z tel..Jak ktoś wie co z tym zrobić proszę o pomoc.! zgóry dziękuje [email protected]
zDaleKi
Stary bywalec bezprzewodowy

Re: net na woli, stare kable UPS w bloku- pomóżcie

Post autor: zDaleKi »

Rozumiem, że miasto to DC = Default City? ;)
Nie każdy musi wiedzieć, że Wola to Warszawa :lol: :P
Pozdr, (R) BliSki. (tm)
Pytania dotyczące kwestii technicznych tylko na forum. Pamiętaj PW to nie helpdesk.
zielen1
Początkujący użytkownik forum

Post autor: zielen1 »

no to widze ze w tym rejonie nic sie nie zmienilo, mieszkalem na młynarskiej w 2000r i tez chcialem zalozyc internet w UPC ale spotkala mnie taka sama niespodzianka, chyba niebedzie ci dane korzystac z dobrodziejstw chello
gorus1
Specjalista bezprzewodowy-junior

Post autor: gorus1 »

No właśnie nic się nie zmieniło.Ja mieszkam na skierniewickiej i jestem zmuszony korzystać z simdaty.Opócz tp,aster i upc nikt nie dostarcza netu,a wiadomo,że bez płcenia za kablówkę np. w aster net jest strasznie drogi od tego usługodawcy.Może ktoś założyłby jakąs sieć bezprzewodową w tym rejonie.Chętnie bym się dołączył.
ODPOWIEDZ