konto zostalo zablokowane
Moderator: Moderatorzy
konto zostalo zablokowane
gdy chciałem sie połączyć z forum wyskakiwal mi calkiem inny adres z jakimis domenami z plansza konto zostalo zablokowane prosimy o kontakt.Tak 2 godziny,co to było ,to u was po zmianie serwera ,czy juz jestem na czarnej liscie he he ,Myślałem że mnie ch...j strzeli adresu stronki juz nie pamiętam,wczoraj wgralem nowa opere 9 moze to ona,bo jak ją odinstalowałem to sie połączyłem.
-
- Stary bywalec bezprzewodowy
Re: konto zostalo zablokowane
Myślę, ze to wina przenosin serwera, bo ja miałem to samo a raczej bana sobie sam nie dałemRobert p pisze:gdy chciałem sie połączyć z forum wyskakiwal mi calkiem inny adres z jakimis domenami z plansza konto zostalo zablokowane prosimy o kontakt.

Pozdr, (R) BliSki. (tm)
Pytania dotyczące kwestii technicznych tylko na forum. Pamiętaj PW to nie helpdesk.
Pytania dotyczące kwestii technicznych tylko na forum. Pamiętaj PW to nie helpdesk.
- marcin
- *** Administrator ***
Taki komunikat mógł się pojawiać przez jakiś czas. Nie wszystkie DNSy prowadziły w ciągu dnia pod właściwy adres. Teraz powinno być ok. W najgorszym przypadku zmiany będą widoczne w całej sieci jutro rano.
Dzięki ,a już sie balem że sie nachlałem i narozrabiałem;)
- dormario
- Stały użytkownik forum
a ja co jakiś czas mam kłopoty 

-
- Stary bywalec bezprzewodowy
U mnie na drugim łączu dopiero dziś ustąpiły problemy, mam nadzieję, że u pozostałych tak samodormario pisze:a ja co jakiś czas mam kłopoty

Pozdr, (R) BliSki. (tm)
- Vipera
- Stary wyga bezprzewodowy
"Pojawiam sie i znikam" - to chyba obecnie najbardziej pasuje do tego co widać.
No cóż...
Trochę cierpliwości.
U nas przenosiny domeny trwały prawie 4 dni zanim była bez problemu widoczna.
Na to "nie ma mocnych".
No cóż...
Trochę cierpliwości.
U nas przenosiny domeny trwały prawie 4 dni zanim była bez problemu widoczna.
Na to "nie ma mocnych".
"Jeśli coś może się popsuć - na pewno się popsuje" 
Oby tylko wiedzieć jak to naprawić

- marcin
- *** Administrator ***
Niestety sprawa się skomplikowała przez błąd w konfiguracji nowego DNSa. Operacja miała być "bezbolesna". Odpowiedzialni dostali już "po uszach". Z tego co widzę wszystko już chyba się wrównało (sprawdzam pingiem z USA, Francji, Holandii i Polski).
Dziś nocą dopiszemy jeszcze tylko unikalne IP dla forum. Pomoże to w lepszym indeksowaniu postów przez wyszukiwarki, ale może czasowo (zgodnie z teorią do 30-60 minut) zablokować dostęp do forum. To już będzie ostatnia zmiana.
Dziękuję za cierpliwość, przepraszam za niedogodności.
Dziś nocą dopiszemy jeszcze tylko unikalne IP dla forum. Pomoże to w lepszym indeksowaniu postów przez wyszukiwarki, ale może czasowo (zgodnie z teorią do 30-60 minut) zablokować dostęp do forum. To już będzie ostatnia zmiana.
Dziękuję za cierpliwość, przepraszam za niedogodności.
konto zostało zablokowane
ja takze miałam ten komunikat,tez wydawalo mi sie ze cos nabroiłam choc nie moglam skojarzyc co,moze ktos powinien nas ostrzec o problemach lub za nie przeprosic
- Vipera
- Stary wyga bezprzewodowy
Re: konto zostało zablokowane
Możesz spojrzeć do góryGrażyna pisze:moze ktos powinien nas ostrzec o problemach lub za nie przeprosic
"Jeśli coś może się popsuć - na pewno się popsuje" 

Najgorsze jest to że bylem pewny ze mam" banana" a póżniej ze to przez nowa testowaną wersje opery 9 z torrentami i gdy ją odinstalowałem to sie połączyłem ,a dopiero póżniej przeczytałem o problemach ,he he he